2018 En Güzel Mevlid Kandili Sözleri ve SMS Mesajları

En güzel Mevlid Kandili mesajları. Sevdiklerinize ve yakınlarınıza bu mübarek günde gönderebileceğiniz en güzel SMS kandil mesajları ve Mevlid kandili sözleri.

2018 En Güzel Mevlid Kandili Sözleri ve SMS Mesajları

İslam aleminin büyük bir heyecan ve merakla beklediği Mevlid Kandili bugün.

19 Kasım gecesi Müslümanlar tarafından mübarek kabul edilen Mevlid Kandili ihya edilecek. Mevlid Kandili gününün gelmesi ile birlikte vatandaşlar en güzel Mevlid Kandili mesajlarını araştırmaya başladı. Biz de Müslümanların bir birine göndermesi ve Mevlid Kandillerini kutlaması için en güzel mesajlara haberimizde yer verdik.

İşte  sevdiklerinize ve yakınlarınıza gönderebileceğiniz en güzel Mevlid Kandili mesajları.

Mübarek kandil gecesinin affımıza vesile olması dileklerimle mevlid kandilinizi tebrik ederim Dualarınızda yer almak temennisi ile.

Yüce Rabbim dualarınızı kabul, ibadetlerimizi ve tövbelerimizi makbul eylesin. Mevlid Kandiliniz Mübarek olsun.

Niyaz etmeliyiz Yüce Allah’a kalpten, sorgulamalıyız kendimizi en içten ve Tövbe etmeliyiz kalpten. Hayırlı Kandiller.

Mevlid kandilinizi en kalbi duygularımla tebrik eder sağlık, mutluluk, huzur ve inadetlerle donatılmış nice kandiller dilerim.

Yüce Allah ’ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar ve kolaylıklar dilerim. Allah her daim yanınızda olsun. Mevlit Kandiliniz mübarek olsun

Dualarnız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim, mutluluğunuz baki, Saadetiniz kaim olsun. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Avuç içlerinizde sakladığınız bütün duaların ve isteklerin Allah katında kabul görmesi dileğiyle. Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

Rabbim bizi kelbinden iman edip, gözünden düşmeyen kullar arasında bulundursun. Mevlid kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun.

Seviyoruz seni ey Nebi! Yürekten bağlıyız sana ey Resul. Yıpranmış vakitlerde yıpranmayan tek gülsün. Hayırlı Kandiller.

Bu gece mübarek Mevlit Kandili. Günahtan kurtuluş ve arınma gecesi. O zaman haydi duaya. Temizlensin günah defterler. Hayırlı Kandiller.

Kim erdemine inanarak ve sevabını Allahtan umarak  kandil gecelerini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar. Bu gece mevlit gecesi bol bol dua edelim.

Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız af olsun. Mevlit Kandilin Mübarek, Dualarınız Kabul Olsun.

Sizin ve ailenizin  mübarek Mevlid kandilini en kalbi dileklerimle kutlar, hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ederim. Kandiliniz mübarek olsun.

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya, alınların secdeye yöneldiği bu mübarek gecede bol bol dua edelim. Mevlid Kandilinin hayırlara vesile olmasını dilerim.

Yüce Rabbe bol bol dua ve istiğfarda bulunun, Allah için infak yardımlar edin. Bu günü ibadetle geçirin Kandil kıymetlidir gafletten uyan.

Kamubulteni.com  | Ankara