"15 Temmuz Kursağımızda Kaldı" Diyen Sevda Noyan ile İlgili Ülke TV ve Kanal 7'den Açıklama

Ülke TV'de Esra Elönü'nün programında 15 Temmuz'u hatırlatarak, "Yapacaklarımızı yapamadık, bizim sitede hala 3-5 kişi var benim listem hazır" gibi ifadeler kullanarak Türkiye'nin gündemine oturan Sevda Noyan isimli kadın ile ilgili Ülke TV ve Kanal 7'den açıklama geldi.

"15 Temmuz Kursağımızda Kaldı" Diyen Sevda Noyan ile İlgili Ülke TV ve Kanal 7'den Açıklama

Daha önce FETÖ'nün yayın organı Samanyolu TV'de Kapılar ve Köprüler isimli programlar yapan Engin Noyan'ın eşi Sevda Noyan'ın sözlerini tasvip etmediklerini belirtten Ülke TV ve Kanal 7 Medya Grubunun açıklamasında şu ifadeler görüldü:

 3 Mayıs 2020 Pazar günü Arafta Sorular Programı’na konuk olan Sevda Noyan’ın, kamuoyunda tartışılan “darbe söylentileri” üzerine yapmış olduğu maksadını aşan açıklamaları Kanal 7 Medya Grubu’nun kurumsal değerleri ve yayın ilkeleri ile hiç bir şekilde uyuşmamaktadır.

Sevda Noyan’ın “darbe ve darbecileri” eleştirmenin ötesindeki söylemlerini Ülke TV ve Kanal 7 Medya Grubu olarak asla tasvip etmiyoruz. Tasvip etmediğimiz ve yayın ilkelerimize aykırı sözlerin Ülke Tv ekranlarından sarfedilmesi nedeniyle kamuoyundan özür dileriz.

Ülke Tv Yönetimi