13 Yaşındaki Kız Çocuğuna Yumruk Atan Şahıs Serbest Bırakıldı

Aksaray'da sokak ortasında 13 yaşındaki kız çocuğuna yumruk atan zanlı, adli kontrolle serbest bırakıldı.

13 Yaşındaki Kız Çocuğuna Yumruk Atan Şahıs Serbest Bırakıldı

24 Şubat'ta kurstan çıkmasının ardından kaldırımda anneannesini bekleyen Dilek E., o esnada sokaktan geçen Muhammed A. isimli şahsın saldırısına uğradı.

Saldırgan , kız çocuğuna yumruk attıktan sonra hiçbir şey olmamamış gibi yoluna devam etti. Polis, olayı kayda alan civardaki güvenlik kameralarının yardımıyla saldırganın kimliğini belirleyerek kısa sürede yakaladı.  Şahsın , polisteki işlemlerinin ardından adli makamlara teslim edildiği, mahkemenin zanlıyı adli kontrolle serbest bıraktığı öğrenildi.

Olaya ilişkin Aksaray Başsavcılığından yapılan açıklamada, "Dün zanlı gözaltına alınmıştır. İfade işlemlerinin ardından sevk edildiği sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.Şüphelinin aynı zamanda eskiye dayalı yüzde 45 oranında zihinsel ve psikolojik rahatsızlığına dair raporları gözetilerek CMK’nin 74’üncü maddesi gereğince hakim kararı ile gözlem altına alınmasına karar verilmiştir. Hastanede müşahede altında tutulan şüphelinin 1 Mart’ta hastaneye yatış ve takip işlemlerine başlanacaktır. Soruşturmaya tüm yönleriyle ve titizlikle devam edilmektedir." denildi.