13 Yaşındaki Kız Çocuğuna Aşk Mektubu Yazan Sapık Kırtasiyeci Tutuklandı

Aydın Didim'de dükkanına gelen 13 yaşındaki kız çocuğuna aşk mektubu yazan 61 yaşındaki sapık tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

13 Yaşındaki Kız Çocuğuna Aşk Mektubu Yazan Sapık Kırtasiyeci Tutuklandı

Didim'in Efeler Mahallesi'nde bir okulun karşısında kırtasiye işleten Erkan G., iddialara göre, geçtiğimiz salı günü, bir kız çocuğuna 'Bi tanem' başlıklı bir mektup verdi. Burada kız çocuğuna aşık olduğunu, sürekli onu düşündüğünü belirten 61 yaşındaki adam, çocuğun ailesinin şikayeti üzerine gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri sona eren şahsın daha sonra sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi. Erkan G.'nin 13 yaşındaki çocuğa yazdığı mektupta şu ifadeler görüldü: 

Artık daha fazla acı çekmek istemiyorum. Eğer bana sevgin bittiyse lütfen cevap yazma. Eğer bir cevap yazmazsan her şeyin bittiğini anlayacağım. Sana söz veriyorum bitanem göz göze bile gelmeyeceğiz. Yok, eğer hala seviyorsan o zaman bunu belli edecek gibi davran. Çünkü ben artık seni düşünmekten ve seni beklemekten yoruldum. Biraz zor ama bir gün büyür sevgiyi anlarsın. Daha söyleyecek o kadar çok sözüm var ki, daha sayfalar dolusu yazarım. Eğer sen 17-18 yaşlarında olsaydın. Seninle evlenmekten başka hiç bir şey düşünemezdim. Fakat ya ben çok erken geldim dünyaya ya da sen geç kaldın. Hadi kalbin anlamıyor beni gözlerinde mi görmüyor ne kadar zayıfladım her gün eriyorum. Tabii ki bu da senin umurunda değildir. Buna da teşekkürler.

c16de5a6ae72b6a267b3757e5324dce2