13 Yaşındaki Efe 2 Gündür Her Yerde Aranıyor

Bursa'da pazartesi günü arkadaşlarıyla oyun oynamak için evlerinin yakınındaki bir parka gittikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 13 yaşındaki Efe Doğan için arama çalışmaları başlatıldı.

13 Yaşındaki Efe 2 Gündür Her Yerde Aranıyor

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Yeşilyayla Mahallesi'nde oturan Doğan ailesinin çocuğu Efe Doğan, 17 aralık akşamı arkadşalarıyla oyun oynamak için evlerine yakın bir yerde bulunan parka gitti. 13 yaşındaki çocuk, gece geç saatlere kadar eve dönmeyince aile çocuklarını aramaya çıktı, fakat sonuç alamadı.

Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvuru yapan aile çocuklarının bulunması için vatandaşlardan da istekte bulundu. Acılı baba Ersin Doğan, "Allah rızası için oğlumdan bir haber getirin. Mahalleden "Hasan" diye bir arkadaşı var ondan da haber alınamıyor. Aklımıza bin bir türlü şeyler geliyor. Yeter ki oğlum gelsin, hiç kimseden şikayetçi olmayacağım. Belki bir hata yapmışsınızdır, belki bir yanlış yapmışsınızdır, ne olur merhamet edin. Benim iki gündür ciğerim ateşler içinde yanıyor. Allah rızası için canımı alsınlar ama bana oğlumdan bir haber versinler, dünyanın öbür ucu da olsa gider alır gelirim" dedi.