13 Yaşındaki Çocuk İntihar Mektubu Bırakıp Kendini Astı

Sancaktepe'de 13 yaşındaki bir erkek çocuğu evinde kendisini asarak hayatına son verdi. Çocuğun geride bıraktığı notta ailesine, "Siz beni hiç anlamadınız. Beni sevmediniz. Benim bu dünyada yerim yok" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

13 Yaşındaki Çocuk İntihar Mektubu Bırakıp Kendini Astı

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde dün meydana gelen olaya dair detaylar haber merkezlerine ulaştı. B.T. isimli 13 yaşındaki erkek çocuğu, aile içinde yaşanan problemlerden kaynaklı anne ve babası işte olduğu sırada iple kendisini asarak hayatına son verdi. B.T.'nin o esnada iş yerinde olan annesi oğlunu telefonla aradığında ulaşamayınca aynı binada yaşayan akrabalarından çocuklarını kontrol etmelerini istedi.

Ailenin üst katında yaşayan akrabalarından biri evdeki B.T.'yi kontrol etmek için geldiğinde ise korkunç manzarayla karşılaştı.  Akrabaların durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edilirken, talihsiz çocuğun cansız bedeni olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi işlemleri için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Çocuğun ailesi ise olay yerinde sinir krizleri geçirdi.