13 Vatandaşımızı Şehit Eden Bölücü Terörist

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar bir son dakika açıklamasında bulundu ve 13 vatandaşımızı şehit eden bölücü hainin adını söyledi.

13 Vatandaşımızı Şehit Eden Bölücü Terörist

13 vatandaşımızı şehit eden alçak.

Milli Savunma Bakanı ile İçişleri Bakanı bugün TBMM'de terör örgütü PKK'ya yönelik başlatılan operasyonun detaylarını aktardı. Bakan Akar yaptığı açıklamada, bölücü örgütün sözde mağara sorumlusu olan , Sorej kod adlı Kamuran Ataman'ın 13 vatandaşımızı şehit ettiğini söyledi. 

Bölücü örgüt üyesinin 2017 yılından önce Şırnak'ın Beytüşşebap bölgesinde birçok katliama katıldığı ve buradan bir şekilde kaçtığını, Kamışlı'ya gittiğini söyleyen Bakan Akar, Derik'te de 2017 ile 2018 yıllarında sözde cephe sorumlusu olarak görev aldı. 

DERİK'TEN GARA'YA GÖNDERİLDİ

Bakan Akar yaptığı açıklamada bölücü hainin hastalandığı ya da yara aldığı nedeniyle Derik'ten Gara'ya gönderildiğini söyledi. 

TESLİM OLAN TERÖRİST İTİRAF ETTİ

Gara'ya yönelik devam eden operasyonda güvenlik güçlerimize teslim olan bir terörist, verdiği ilk ifadede, sözde mağara sorumlusu olan bölücü Kamuran Ataman'ın 13 vatandaşımızın şehit edilmesinden sorumlu olduğunu söyledi.