12 Yaşındaki Kızının Tacizine Sessiz Kalan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!

ATV ekranlarında yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyenleri ve programın sunucusu gazeteci yazar Müge Anlı'yı da çileden çıkaran bir olay yaşandı. Ayfer Y. isimli 3 çocuklu bir kadının anlattıklarına sinirlenen Müge Anlı kadını canlı yayından çıkardı. Sebep ise izleyenlerin Müge Anlı'ya destek mesajları yağdırmasına neden olacak cinstendi.

12 Yaşındaki Kızının Tacizine Sessiz Kalan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugünkü programında internetten tanıştığı adam için Almanya'dan Türkiye'ye gelen 3 çocuk annesi bir kadın konuk oldu. Ayfer Yaralı isimli kadın , internetten tanıştıktan sonra eşini bırakıp geldiği Nazmi isimli şahsın kendisini dolandırdığını ve 20 bin eurosunu aldığını öne sürdü.

Nazmi isimli şahıs canlı yayına bağlanırken, burada, "Bana bir kuruş para verdiyse kefen parası olsun. Ben kocamı vurduracağım o parayı ona harcayacağım dedi. Kocası Şükrü çocukları için benden 100 bin lira para istedi. Hurdacılık yaparak ben onun parasından bir kuruş almadım. Ben ona her türlü imkanı sundum. Geldi bana 12 yaşındaki kızıyla iftira attı." ifadelerini kullandı. Ayfer Yaralı ise tacizi gözüyle gördüğünü söyleyince Müge Anlı sinirlenerek, "2 yaşındaki kızınla mı bir şey gördün. Ayrıntılarını anlatma böyle bir şey için mi konuştun bu adamla... Böyle bir tartışma mı yaşadın" dedi. Kadının polise giderek şikayetçi olmamasına sinirlenen Müge Anlı, "daha hala adamla "ne beni evden attı" filan... Yapmayın ya... Daha hala adam atmasa evde oturmaya devam edeceksin. Kusura bakmayın çocuklu kadının özel hayatı olmaz kardeşim. O zaman adamdan şikayetçi oldun mu? Attırdın mı hapse... Olmadın yok abicim kusura bakmayın..." ifadelerini kullandı.

Bu sözlerin ardından kadın stüdyodan gönderildi.