12 Yaşındaki Erkek Çocuğuna Çirkin Saldırı

Konya'da meydana gelen feci olayda bir kişi, 12 yaşındaki erkek çocuğunu ıssız bir tarlaya götürdü ve ona cinsel istismarda bulunmaya kalkıştı.

12 Yaşındaki Erkek Çocuğuna Çirkin Saldırı

Konya'da tüyleri diken diken eden bir tazi olayı meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre 12 yaşındaki erkek çocuğunu ıssız yere götüren ve ona cinsel istismarda bulunmak istediği iddia edilen M.Ş. isimli kişi, mahalleliler tarafından fark edildi ve dövülerek polis ekiplerine teslim edildi. 

Geçtiğimiz Pazar günü Konya'nın Selçuklu İlçesi'nde bulunan Tatköy Mahallesinde meydana gelen feci olayda, M.Ş. isimli kişi, iddiaya göre önceden tanıdığı 12 yaşındaki bir erkek çocuğunu kamyonetine bindirerek eskiden köy statüsünde olduğu öğrenilen, şimdi ise mahalle olan Tatköy Mahallesine getirdi. Küçük çocuğu kandırarak bölgeye getiren M.Ş. isimli kişi, kamyonetini park etti ve burada çocuğa cinsel istismarda bulunmak için çocuğun iç çamaşırını çıkardı. Edinilen son dakika bilgilerine göre mahalleli, tam da bu anda feci durumu fark etti ve hemen müdahale etti. 

12 yaşındaki Süperbahis erkek çocuğuna istismarda bulunurken mahalleli tarafından yakalanan ve bir anda kalabalıklaşan mahalleli tarafından dövülen M.Ş., mahalleliye çocuğa zarar vermediğini söyledi. Pişman olduğunu söyleyen M.Ş. isimli kişi, mahalleli tarafından etkisiz hale getirildi. Bu anlar ise bölgedeki bir mahalleli tarafından amatör olarak cep telefonu kamerasına çekildi ve sosyal medya üzerinde paylaşıldı.

Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Mahallelinin etkisiz hale getirdiği kişi, ihbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişi, emniyetteki ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Burada savcıya da ifade veren tacizci M.Ş. tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemece 'çocuğa cinsel istismar' suçlaması ile hakkında tutuklama kararı verilen tacizci cezaevine gönderildi.

Kamubulteni.com  | Ankara