1170 Nüfus Memuru Alımı Hakkında-2019 İlan Ne Zaman Gelecek?

Nüfus Müdürlüklerine yeni personel alımı ne zaman yapılacak? 1170 nüfus memuru alımı yapılacak haberleri doğru mu? Detaylar haberimizde.

1170 Nüfus Memuru Alımı Hakkında-2019 İlan Ne Zaman Gelecek?

Nüfus Müdürlüklerine yeni memur alımı hakkında.

Geçtiğimiz ay yazdığımız haberimizin ardından yoğun soru gelmesi üzerine yine bu haberimizi yazma gereği duyduk. Önceki gün ve bugün yoğun şekilde kamubulteni.com 'a mesaj gönderen kamu personeli adaylar, 1170 nüfus memuru alımı yapılacak iddialarını sormaya başladı. 

Türkiye'nintiraj bakımından önde gelen haber siteleri, Nüfus Müdürlüklerine 1170 memur alımı yapılacağı haberi yazdı. Takipçilerimiz ise bu haberlerin doğru olup olmadığını bize sordu. Biz de daha önce de yazdığımız haberimizi yine yazma gereği duyduk.

İŞTE GÜNDEMDE YER ALAN O HABERLER

BU HABERLER DOĞRU MU?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 17 Ekim 2018 günü bir açıklama yapmıştı. Bakan Soylu, o zamanlar sözlü mülakatları yapılan Nüfus Memuru alımları hakkında konuştu ve bu alım için sürecin 1 ay içinde sona ereceğini söyledi. Diğer internet siteleri ise bu alımı sanki yeni bir alım olacakmış gibi anladı ve hala aynı haberleri çevirip çevirip yapmaya devam ediyor. 

Bakan Soylu , bu açıklamasında 2018 yılı alımlarına değindi ve bu alımlarda adaylar işbaşı yaptı.

2019 YILI NÜFUS MEMURU ALIMI NE ZAMAN?

2019 yılı nüfus memuru alımı başvuru tarihleri açıklanmadı. 2018 yılında Nüfus Müdürlüğü Temmuz ayında ilan yayımladı ve başvurular Temmuz ayı sonuna kadar alındı. 2017 yılında ise Nüfus Müdürlüğü Mayıs ayının ilk haftasında ilan yayımladı. 2019 yılında ise yine ilanın daha erken yayımlanması bekleniyor. Emniyetten ehliyet ve pasaport işlemlerinin nüfus müdürlüklerine verilmesi sonrası oluşan iş yükünün azaltılması ve personel eksiğinin giderilmesi için 2019 yılında alım daha erken yapılabilir.

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN