10 Nisan: Astrolog Meral Güven: 5 gün kala bir aday ölecek? Bugün: İnce çekildi!

Ünlü astrolog Meral Güven seçime “Kehanetimin arkasındayım, seçime 5 gün kala adaylardan biri vefat edecek ve ülkenin kaderi değişecek. 27 Nisan’da kim olduğunu açıklayacağım” demişti 10 Nisan’da.

10 Nisan: Astrolog Meral Güven: 5 gün kala bir aday ölecek? Bugün: İnce çekildi!

Ölecek derken çekilmeyi mi kastetti?

Trabzonspor”un geçen yılkı şampiyonluğunu da bilen ünlü astrolog Meral Güven “Siyasilerin hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamalarına anlam veremiyorum. Kehanetimin arkasındayım, seçime 5 gün kala adaylardan biri vefat edecek ve ülkenin kaderi değişecek. 27 Nisan’da kim olduğunu açıklayacağım” dedi.

MERAL GÜVEN KİMDİR?

Meral Güven 5 Nisan 1984 yılında Kayseri”de doğmuştur. 12 yaşından beri bakı yapabilme yeteneğine sahip olduğunu açıklayan Meral Güven, yedi yaşından itibaren farklı varlıkları görebildiğini ifade ediyor. 17 yıldır profesyonel olarak inisiyatörlük yaptığını açıklayan Meral Güven; insanlara yol göstermeye, bilinç altındaki özbenliklerinin dışarı çıkması için mücadele ettiğini ifade etti.

Bugün memleket partisi başkanı Muharrem İnce adaylıktan çekildi. Kastedilen bu muydu diye insanların aklına sorular geliyor.