1 AYLIK KAZANÇLARINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADILAR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray'da sporcuların bir aylık maaşlarını istemediklerini, kazançlarını depremzedelere bağışlayacakları açıkladı.

1 AYLIK KAZANÇLARINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADILAR

Ülkemizde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem felaketine yardım çalışmaları devam ederken bir haber de Galatasaray´dan geldi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Şubat ayı olağan toplantısında açıklamalarda bulundu. Özbek, sporcuların birçoğunun bu ayki maaşlarının depremzedelere bağışlanmasını istediğini söyledi.

Dursun Özbek, "Normalde bu Divan toplantısında altyapıdaki çalışmalarımızı anlatmak için hazırlık yapmıştık. Fakat yaşadığımız büyük felaket gündemimizi değiştirdi. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Allah memleketimizi bu tip felaketlerden korusun." dedi.

Deprem çalışmalarına ellerinden geldiğince devam edeceklerinin altını çizen Özbek, “Buradaki faaliyetler 6 Şubat sabahı 9'da başladı, halen devam ediyor. Biz Galatasaray olarak bugüne kadar çok şey yaptık. Bu yaraları sarmak için çok daha fazlasına gerek var. Sporcularımızın birçoğu depremzedelerimiz için bu ayki maaşlarını almak istemediler." açıklamalarını yaptı.