Sıfır ve İkinci El Araba Alacaklara Müjde: Son İki Yılın En Düşük Seviyesinde

Sıfır veya ikinci el araç alacak vatandaşlar , en uygun faizle kredi veren bankaları araştırmaya başladı. İşte sıfır ve ikinci el araç alacaklar için en uygun kredi ve detaylar.

Sıfır ve İkinci El Araba Alacaklara Müjde: Son İki Yılın En Düşük Seviyesinde

Araba almak isteyenler dikkat: Faizler, son 2 yılın en düşük seviyesinde.

Merkez Bankası 'nın art arda ve beklentilerin çok üstünde yaptığı faiz indirimleri , yıl sonu kampanyalarının başlaması ile birlikte taşıt kredisinde ciddi indirimler oldu. Sıfır veya ikinci el araba almak isteyen vatandaşlar için araba almanın tam zamanı. 

SON İKİ YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİ

Son dönemlerde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle araba alma hayallerini erteleyen vatandaşlar, kredi faizlerinin son iki yılın en düşük seviyesine gerilemesi ile yeniden araştırmalara başladı. 

Sıfır veya ikinci el araba alıp toplu taşıma derdinden kurtulmak , kendi arabasının sahibi olmak isteyen vatandaşlar, en uygun kredi faiz oranlarını araştırıyor. Biz de bu haberimizde en uygun taşıt kredilerine yer verdik.

0,49 FAİZLİ KREDİ

Bazı araç firmaları , belirli modelleri için bankalarla anlaşma yaptı ve 0,49-0,69 arasındaki faizlerle taşıt kredisi kampanyası başlattı. Kredi Ziraat, Halk ve Vakıfbank tarafından verilmektedir. 0,49-0,69 faizli kredinin hesaplaması ve geri ödeme miktarı için Tıklayın Araç fiyatları için Tıklayın

İKİNCİ EL ARAÇ. KREDİSİ

İkinci el araba almak isteyenler için en uygun taşıt kredisi faiz oranı 1,17 'dir ve Vakıfbank tarafından sağlanmaktadır. 50 bin TL ikinci el araç kredisi almak isteyen vatandaşlar , 36 ay vade için ayda 1778 TL taksit ödemesi yapacak ve bankaya toplamda 64 bin 301 TL ödeme yapmış olacak.

24 ay vadede 2.468,46 TL taksit ödemesi var. 24 ayın sonunda 50 bin TL için bankaya toplamda 59 bin 505 TL ödeme yapılmış olacak.

12 ay vade için ise 4.556,63 TL taksit ödemesi var. 1 yılın sonunda bankaya toplamda 54 bin 942 TL ödeme yapılmış olacak.

İkinci el taşıt kredisi başvurusu yapmak için size en yakın Vakıfbank şubesine gidebilirsiniz.