Vakıfbank 2020 Emekli Promosyonu Başvurusu Başladı-İşte Banka Promosyonu Miktarı

Vakıfbank tarafından bir açıklama yapıldı. Vakıfbank resmi internet adresi üzerinden yayımlanan duyuruda 2020 yılı promosyon ödemelerinin başladığına yer verildi. İşte bankaların promosyon ödemeleri detayları.

Vakıfbank 2020 Emekli Promosyonu Başvurusu Başladı-İşte Banka Promosyonu Miktarı

SGK ile Vakıfbank anlaştı: İşte yeni banka promosyonu.

Vakıfbank resmi internet adresinden bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada 2020 yılı banka promosyonu detaylarına yer verildi. Açıklamada SGK ile anlaşma sağlandığı ve 2020 ile 2023 yılları arasında emeklilere ödnecek promosyon miktarına yer verildi. 

PROMOSYON ÖDEMELERİ BAŞLADI

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada promosyon ödemelerinin başladığına yer verilerek, "Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. arasında imzalanan Protokol kapsamında sigortalı ve hak sahiplerine ilk bağlanan gelir/aylık ödemeleri ile emekli ikramiyelerinin ve Sosyal Güvenlik Kurumu kapsamında gelir/aylık alanlara promosyon ödemesi yapılmaya başlanmıştır. " denildi.

VakıfBank müşterisi değilim promosyon ödemesinden faydalanabilir miyim?

Evet, emekli maaşını, VakıfBank aracılığıyla almayanlar maaşlarını VakıfBank’a taşımaları ve 3 yıl süre ile emekli maaşını VakıfBank’tan almayı yazılı olarak taahhüt etmeleri halinde promosyon ödemesinden faydalanabilirler.

PROMOSYON NE KADAR?

Vakıfbank emekli banka promosyonu miktarı şu şekilde:

  • 1.500.-TL’ye (1.500.-TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 500.- TL,
  • 1.500 - 2.500.-TL (2.500.-TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 625.- TL,,
  • 2.500.-TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 750.- TL

Promosyon ödemesi almak için gerekli koşullar nelerdir?

Promosyon ödemeleri;

  • 3 yıl süre ile emekli maaşının Bankamızdan alınmasının taahhüt edilmesi koşuluyla ödenecektir.

*Söz konusu 3 (üç) yıllık süre içerisinde, gelir/aylık tutarlarında meydana gelecek yıllık artış dolayısıyla, gelir/aylık alanlara ilave promosyon ödemesi yapılmayacaktır.


Emekli maaşımı VakıfBank aracılığıyla almamın getireceği ayrıcalıklar nelerdir?

  • VakıfBank ATM’lerinden günlük 2.000-TL’ye kadar ücretsiz para çekim imkanı bulunmaktadır.
  • Maaş hesapları kullanılarak İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık kanallarından tanımlanacak düzenli EFT/havale talimatları dahil olmak üzere, maaş tutarınız kadar yapılacak havale ve Banka normal EFT saatleri içerisinde yapılan EFT işlemlerinden masraf alınmamaktadır.
  • Aracınızla otoyol ve köprülerden rahatça geçebilmeniz için maaş hesabınıza bağlı HGS etiketini ücretsiz olarak alabilirsiniz.
  • Ayrıcalıklarla dolu Bankamız kredi kartlarından kart aidatı alınmayacaktır. (Mevcut Bankamız kartlarının önceki yıla ait kart aidatları ile MilPlus Kredi Kartları ve bunlara ait Ek Kartlar hariçtir.)
  • Çağrı Merkezimizden, öncelikli bağlanma hizmetinden yararlanabilirsiniz.

BAŞVURU NE ZAMAN?

Vakıfbank emekli banka promosyonu başvurusu başladı. Size en yakın banka şubesine giderek maaşınızı taşıyabilirsiniz.