SGK ile Vakıfbank anlaştı: İşte yeni banka promosyonu.
Vakıfbank resmi internet adresinden bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada 2020 yılı banka promosyonu detaylarına yer verildi. Açıklamada SGK ile anlaşma sağlandığı ve 2020 ile 2023 yılları arasında emeklilere ödnecek promosyon miktarına yer verildi.
PROMOSYON ÖDEMELERİ BAŞLADI
Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada promosyon ödemelerinin başladığına yer verilerek, "Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. arasında imzalanan Protokol kapsamında sigortalı ve hak sahiplerine ilk bağlanan gelir/aylık ödemeleri ile emekli ikramiyelerinin ve Sosyal Güvenlik Kurumu kapsamında gelir/aylık alanlara promosyon ödemesi yapılmaya başlanmıştır. " denildi.
VakıfBank müşterisi değilim promosyon ödemesinden faydalanabilir miyim?
Evet, emekli maaşını, VakıfBank aracılığıyla almayanlar maaşlarını VakıfBank’a taşımaları ve 3 yıl süre ile emekli maaşını VakıfBank’tan almayı yazılı olarak taahhüt etmeleri halinde promosyon ödemesinden faydalanabilirler.
Vakıfbank emekli banka promosyonu miktarı şu şekilde:
- 1.500.-TL’ye (1.500.-TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 500.- TL,
- 1.500 - 2.500.-TL (2.500.-TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 625.- TL,,
- 2.500.-TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 750.- TL
Promosyon ödemesi almak için gerekli koşullar nelerdir?
Promosyon ödemeleri;
- 3 yıl süre ile emekli maaşının Bankamızdan alınmasının taahhüt edilmesi koşuluyla ödenecektir.
*Söz konusu 3 (üç) yıllık süre içerisinde, gelir/aylık tutarlarında meydana gelecek yıllık artış dolayısıyla, gelir/aylık alanlara ilave promosyon ödemesi yapılmayacaktır.
Emekli maaşımı VakıfBank aracılığıyla almamın getireceği ayrıcalıklar nelerdir?
- VakıfBank ATM’lerinden günlük 2.000-TL’ye kadar ücretsiz para çekim imkanı bulunmaktadır.
- Maaş hesapları kullanılarak İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık kanallarından tanımlanacak düzenli EFT/havale talimatları dahil olmak üzere, maaş tutarınız kadar yapılacak havale ve Banka normal EFT saatleri içerisinde yapılan EFT işlemlerinden masraf alınmamaktadır.
- Aracınızla otoyol ve köprülerden rahatça geçebilmeniz için maaş hesabınıza bağlı HGS etiketini ücretsiz olarak alabilirsiniz.
- Ayrıcalıklarla dolu Bankamız kredi kartlarından kart aidatı alınmayacaktır. (Mevcut Bankamız kartlarının önceki yıla ait kart aidatları ile MilPlus Kredi Kartları ve bunlara ait Ek Kartlar hariçtir.)
-
Çağrı Merkezimizden, öncelikli bağlanma hizmetinden yararlanabilirsiniz.
BAŞVURU NE ZAMAN?
Vakıfbank emekli banka promosyonu başvurusu başladı. Size en yakın banka şubesine giderek maaşınızı taşıyabilirsiniz.
Öncelikle bu durum halledilsin.Aktif ve çalışan tüm işçilerin maaşları işçinin diplomasına,kıdemine,unvanına ve medeni durumuna göre hesaplanmalıdır. İşçi emekli maaşlarının,emekli işçinin tahsiline göre yani sahip olduğu diplomaya göre,kıdemine göre yani prim ödediği gün sayısına göre,Unvanına göre yani Usta,Teknisyen,Tekniker,Avukat,Mühendis ve Doktor unvanına göre ve eşi çalışmıyor ve emekli değil ise Medeni durumuna göre emekli maaşı bağlanmaması emekli işçiyi köleleştirmek,köle muamelesi yapmak demektir.Yıllardır Aktif çalışan ve işçi emeklisine kölevari uygulama yapılıyor.Hiç kimsenin umurunda değil.Benden başka.Tüm üst düzey yetkililere duyurulur.
Öncelikle Türkiye de aktif ve çalışan işçilere yapılan aptallaştırma ve köle muamelesi kaldırılsın.Bir işçinin diplomasını,kıdemini,unvanını ve medeni durumunu dikkate almamak o işçiye aptal ve köle muamelesi yapmak demektir.
Tüm emekli işçiler diplomasına göre,unvanına göre,kıdemine göre ve medeni durumuna göre maaş alabilmesi için SGK ya dilekçe yazmaları gerekmektedir.Dilekçe yazan emekli işçilerin maaşı önemli ölçüde artacaktır.Emekli işçilere duyurulur.Dilekçe yazmayanlar bu haktan yararlanamayacaktır.
hocam yalnış anlama söylediklerine karşı falan değilim,sadece ülkeyi yönetenlerin ne olduğunu neye duyarsız olduklarını bildiğimden söylediklerin etki etmez diyorum ve evet ABO oranları yüzde 63 lerden 33 lere düşünce şu an bütün emekliler en az 1000-1200 tl düşük alıyorlar,farkında olanlar farkında da olmayan kısım malumundur onlar hükümete toz kondurmayanlar!!
Beğen (0) Beğenmedim! (0)Bülent kardeş şu anda işçi emeklilerine uygulanan emekli maaş sistemi kölelik anlamı taşıyor.Hiçbir işçi farkında değil.İşçi emeklisi Mühendisler,Doktorlar da farkında değil.
Beğen (0) Beğenmedim! (0)hocam sürekli aynı şeyleri yazmanın manası nedir yaa,bu ülke de emeklilerin maaşları bile en az bin tl altında iken senin sorununun cevap bulması çok zor..ha inşAllah tüm sorunlar halledilir o ayrı konu da bu hükümet ile çok zor bence!!
Beğen (0) Beğenmedim! (0)promosyon sozlesmesı ınternetten yapılabılırmı
vakıfbank internetten başvuru oluyormu
Beğen (3) Beğenmedim! (0)