İş Bankası Emekli Banka Promosyonu Açıklaması Geldi-İşte Ödeme Tarihi

Türkiye İş Bankası tarafından emeklilere banka promosyonu açıklaması geldi. Açıklamada, emeklilere maaşa göre yapılacak banka promosyonu detaylarına yer verildi. İşte İş Bankası 2020 yılı emekli banka promosyonu.

İş Bankası Emekli Banka Promosyonu Açıklaması Geldi-İşte Ödeme Tarihi

İş Bankası emekli banka promosyonu açıklamasını yaptı.

Türkiye İş Bankası tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada 2020-2023 banka promosonu miktarına ve promosyon ödemesi detaylarına yer verildi. 

İş Bankası tarafındna yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

2020/2023 dönemi için T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma doğrultusunda ilk maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklilerine (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) , 

  • 3 yıl süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri halinde
  • İş Bankası hesaplarına yapılacak ilk maaş ödemesinin* ardından

 promosyon ödemesi yapılacaktır.

2020/2023 dönemi için Promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanır ve 3 yıllığına peşin olarak;

  •  1.500 TL’den düşük (1.500 TL hariç) maaşlar için 500 TL,
  • 1.500 - 2.500 TL arası (2.500 TL hariç) maaşlar için 625 TL,
  • 2.500 TL ve üzerinde maaşlar için 750 TL

(*) Emekli maaşı almakta olan kişilerin promosyon ödemeleri başvurularından itibaren 3 iş günü içerisinde, yeni maaş alacak kişilerin ödemeleri ise ilk maaş ödemesini takiben 3 işgünü içerisinde gerçekleştirilmektedir.

 (**) Promosyon ödemeleri 4 Mart 2020 tarihinden itibaren başlamıştır. İş Bankası nezdinde açık takip süreci devam edenlerin promosyon başvuruları, söz konusu borçlarının tamamen tahsil edilmesinin ardından ayrıca değerlendirilecektir.

 Taahhüt süresi içinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi, gelir/aylığının farklı kuruma taşınması durumunda, İş Bankası'nın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı iade alınacaktır.​

EMEKLİLERE SUNULAN AYRICALIKLAR

Emekli maaşını İş Bankası 'ndan alanlara sunulacak ayrıcalıklar şu şekilde:

Promosyon uygulamasından bağımsız olarak SGK emekli maaşını İş Bankası'ndan alıyorsanız 31.12.2020 tarihine kadar aşağıdaki ayrıcalıklardan ek bir işlem yapmanıza gerek olmadan yararlanabilirsiniz.*

Maximum Kart ve ek kartları için yıllık ücret ödemezsiniz. Bu kartlar haricindeki kredi kartlarımızın güncel ücret bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.
İnternet Şubesi, İşCep ve Telefon Şubesinden ücretsiz ve sınırsız olarak havale (İş Bankası hesapları arasındaki para transferi) gönderebilirsiniz.**
İnternet Şubesi ve İşCep'ten aylık 3 adet ücretsiz EFT (İş Bankası hesaplarından diğer banka hesaplarına para transferi) gönderebilirsiniz.***

Emekli maaşını İş ​Bankası aracılığıyla alan müşterilere özel dönemsel kredi ve mevduat kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

(*) Söz konusu ayrıcalıklar 31 Aralık 2020 tarihine kadar devam edecektir. İş Bankası, ayrıcalıkların süresini ve içeriğini değiştirme hakkına sahiptir.

(**) Türkiye - KKTC / KKTC - Türkiye Şubeleri arası yapılan havale işlemleri, cebe havale işlemleri, şans oyunları için yapılan para transferleri ile özel ücret tarifesi bulunan anlaşmalı kurum ödemeleri için yapılan havaleler, yurtiçi diğer banka döviz havaleleri ve yurtdışı döviz havalesi işlemleri ayrıcalık kapsamında değildir.

(***) 100.000 TL üzeri EFT işlemleri ayrıcalık kapsamında değildir.

BANKA PROMOSYONU ÖDEMESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

İş Bankası, emeklilere banka promosyonu  ödemesini başlattı. Maaşını İş Bankasına taşıyan emekliler, ilk maaşını aldıkları gün promosyon ödemesini de alacak.

Özel bankaların teklifleri için TIKLAYIN