6 Bankadan Emeklilere Promosyon Müjdesi (TEB-Garanti-ING-Şekerbank-Ziraat-QNB 2020 Promosyon Ne Zaman Ödenecek?))

Emeklilere banka promosyonunda beklenen açıklama geldi. Ziraat Bankası 'nın SGK ile anlaşma imzalaması sonrası diğer bankalar da promosyon kampanyalarını açıklamaya başladı. İşte Ziraat Bankası, Garanti BBVA, TEB, Şekerbank, Qnb Finansbank ve ING Bank 'ın emekli promosyon kampanyası.

6 Bankadan Emeklilere Promosyon Müjdesi (TEB-Garanti-ING-Şekerbank-Ziraat-QNB 2020 Promosyon Ne Zaman Ödenecek?))

Bankaların promosyon teklifleri.

Önceki gün SGK ile Ziraat Bankası bir anlaşma imzaladı ve 2020 yılı emekli promosyonunda rakamlar belli oldu. Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren açıklama sonrası özel bankalardan da açıklama geldi ve emekli promosyonuna yer verildi. 

GARANTİ BBVA

Garanti BBVA tarafından bir açıklama yapıldı ve SGK ile protokol imzalandığı bildirildi. İmzalanan protokole göre emeklilere 1200 TL 'ye kadar ödemenin kapısı açıldı. Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada 1200 TL banka promosyonunun yanı sıra 0.99 faizle kredi imkanı da sunulacağına yer verildi. 

1.500 liraya kadar emekli maaşı alanlara 800,

1.500-2.500 lira arasında emekli maaşı alanlara 1.000

2.500 lira ve üstünde maaş alanlara ise 1.200 TL promosyon ödenecek.

TEB PROMOSYON

TEB tarafından geçtiğimiz ay promosyon sözleşmesine imza atıldı. İmzalanan promosyona göre TEB emeklilere 2 bin 500 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapacak.

TEB'den yapılan açıklamada yakınlarını tavsiyeyle TEB Emekli Bankacılığı'na katan müşterilere kişi başı 150 TL toplamda 1500 TL'yi bulan ödeme yapılacağı, emeklilerin maaş taşıma işlemleriyle birlikte referans yöntemini de kullanmaları halinde 2 bin 500 lirayı bulan promosyondan faydalanabileceği bildirildi.

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON

Sosyal Güvenlik Kurumu ve Ziraat Bankası emeklilere üç yıl için yapılacak promosyon ödemesi için anlaşma imzaladı. Buna göre maaşları 1.500 TL'ye kadar olan emeklilere 500 TL, 1.500-2.000 TL arasında olan emeklilere 625 TL, 2.500 TL ve üzerinde olan emeklilere ise 750 TL promosyon ödemesi anlaşmayı takiben peşin olarak hesaplara yatırılacak.

ING BANK

ING Türkiye, emekli maaş müşterilerine özel kampanyada 2.250 TL'ye varan promosyon fırsatı sunuyor. ING'li emekli müşteriler, yeni kampanya kapsamında 450 TL'ye varan nakit promosyona ek olarak; Turuncu Ekstra ile 750 TL harcama yaptıkları her ay için 50 TL nakit promosyon alacak. Böylece 3 yıl için ek 1.800 TL promosyon; toplamda ise 2.250 TL'ye varan nakit promosyon fırsatı sunulacak.

Emekli ING'liler ayrıca Turuncu Ekstra programı kapsamında Turuncu Hesap'taki birikimlerinde alt tutar ve vade kısıtı olmaksızın ayrıcalıklı faizden yararlanabilecek, internet ve mobil bankacılıktan yapacakları para transferlerine de herhangi bir ücret ödemeyecek.

QNB

QNB Finansbank ise maaşını taşıyıp bir bankacılık ürününü kullananlara bin 250 liraya varan promosyon ödüyor.

ŞEKERBANK

Böylece maaşını Şekerbank'a taşıyan emekliler toplamda 2 bin 100 TL'ye kadar nakit promosyon kazanabilecek.

BAŞVURU

Emekli banka promosyonu için ödemeler önümüzdeki hafta başlayacak. Başvurular başladığında hbaerdar olmak için uygulamamızı indirin.

Siz hangi bankaya maaşınızı taşıyacaksınız? Diğer emeklilerle bilgi alış verişi için TIKLA KATIL