TOKİ 554 Bin TL'ye Konut 402 Bin TL'ye Arsa ve 225 Bin TL'ye İşyeri Satışına Başlıyor

Türkiye'de konut sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat başlıyor. TOKİ, uygun fiyatlarla konut, arsa ve işyeri satışı yapacak. Bu projeler, bütçesi sınırlı olan kişilere ev sahibi olma imkanı sunuyor. TOKİ'nin başlatacağı satışlar için başvurular başladı. İşte detaylar!

TOKİ 554 Bin TL'ye Konut 402 Bin TL'ye Arsa ve 225 Bin TL'ye İşyeri Satışına Başlıyor

TOKİ'den son dakika bir açıklama geldi. TOKİ, birçok ilde uygun fiyatlarla konut, arsa ve işyeri satışı yapacağını duyurdu. Konut, arsa ve işyeri duyurularının detayları kamubulteni.com'da

TOKİ'nin sunacağı fiyatlar ise şu şekilde:

  • Konutlar 554 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.
  • İşyerleri ise 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı bulacak.
  • Arsalar ise 402 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

27 ilde 213 İş Yeri Satışı Yapılacak
TOKİ, 27 farklı şehirde toplamda 213 iş yeri satışı yapacağını duyurdu. Satışlar, 03 Ağustos 2023 Perşembe günü saat 10.30'da açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecek ve geri sayım son 1 aya girdi. İş yerlerini kazanan vatandaşlar, yüzde 25 peşinat ödemesi yapacaklar. Kalan miktar ise aylık 120 ay vadeli olarak TOKİ'ye ödenecek. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından sağlanacak. Başvurular ve teminatlar, söz konusu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecektir" denildi.

İl il satıştaki işyerlerinin listesi ve detayları için TIKLAYIN

28 İlde 493 Arsa Satışı Yapılacak
TOKİ, 28 farklı ilde toplamda 493 arsa satışı gerçekleştireceğini duyurdu. Satışa sunulacak arsalar arasında konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı, akaryakıt istasyonu, depolama alanı, sosyal kültürel tesis ve plansız nitelikte olanlar bulunuyor. Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Uşak ve Van illerinde yer alan toplamda 493 arsanın satışına ilişkin detaylar ve arsa fiyatları aşağıda belirtilmiştir.
Arsa listesi ve fiyatları için TIKLAYIN

42 İlde 182 Konut Satışı Yapılacak
TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre, Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat ve Zonguldak illerinde toplamda 182 ev satışı yapılacak. Evler, 1 Ağustos 2023 Salı günü saat 10.30'da açık artırma usulüyle satılacak. Satın alan vatandaşların yüzde 25 peşinat ödemesi yapması ve kalan tutarı 120 ay vadeli olarak ödemesi gerektiği açıklandı.
Konutların listesi ve fiyatları için TIKLAYIN

Başvurular başladığında haberdar olmak için uygulamamızı marketlerden ücretsiz indirin ve ilk siz haberdar olun