Kredi Destek Paketinde Sicili Bozuk Olana ve Hacizlik Olanlara Kredi Verilecek mi?

Son dakika haberi: Kredi destek paketinin detayları açıklandı. Destek paketinin açıklanmasının ardından sicili bozuk olan , hacizlik olan vatandaşlara bu kredilerin verilip verilmeyeceği araştırılmaya başlandı.

Kredi Destek Paketinde Sicili Bozuk Olana ve Hacizlik Olanlara Kredi Verilecek mi?

Kamu bankaların kredi destek paketinde sicili bozuk olanlara kredi verilecek mi?

Tarihin en büyük kredi destek paketi önceki gün açıklandı. Kredi destek paketinin açıklanmasının ardındna vatandaşların en çok araştırdığı konu kredi destek paketinde sicili bozuk olanlara kredi verilip verilmeyeceği konusu oldu.

KONUT-TAŞIT-ÇEYİZ-TATİL

Bankalar tarafından yapılan açıklamada vatandaşlara konut, taşıt, çeyiz ve tatil kredileri verileceği bildirildi. Düşük faiz ve yüksek vadeli kredi içi önceki gün duyurular yayımlandı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından açıklanan kredi destek paketinde konut için kredi 0,64 , taşıt için 0.49, tatil için , 0,67, çeyiz için 0.82 faizli kredi sağlanacağı bildirildi. 

Kredilerin detayları ve hesaplamaları için linkler aşağıda:

Konut kredisi kampanyası için TIKLAYIN

Taşı kredisi kampanyası için TIKLAYIN

Çeyiz kredisi kampanyası için TIKLAYIN

Tatil kredisi kampanyası için TIKLAYIN

SİCİLİ BOZUK OLANA , HACİZLİK OLANA ÇIKACAK MI?

Geçtiğimiz ay Resmi Gazete 'de yayımlanan düzenlemede, pandemi sürecinde verilecek krediler için sicil puanına bakılmaması gerektiğine yer verilmişti. Bu krediler de pandemi sürecinde verildiği için sicil puanına bakılmaması gerekiyor.

BANKALAR FARKLI KARARLAR VERDİ

10 bin TL temel ihtiyaç desteği kredisinde binlerce vatandaşa hacizlik olduğu için , sicili bozuk olduğu için kredi çıkmamıştı. 

Vatandaşlar çeyiz, konut, taşıt ve tatil kredisinde sicili bozuk olana kredi çıkmasını istiyor. Siz de aşağıdaki yorum kısmından bu konudaki taleplerinizi yazabilirsiniz.

AÇIKLAMA GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN