Tatil Kredisi: Düşük Faizli 8 Ay Geri Ödemesiz Kredi Kampanyası

Son dakika : 3 kamu bankasından tatil kredisi kampanyası. 10 bin TL tatil kredisi çekecek vatandaşlar 8 ay geri ödeme yapmayacak. 8 ayın ardından kredi 0,67 faizle geri ödenecek. İşte kredi hesaplaması.

Tatil Kredisi: Düşük Faizli 8 Ay Geri Ödemesiz Kredi Kampanyası

Tatil kredisi kampanyası.

3 kamu bankasından tatile gitmek isteyen vatandaşlara iyi haber geldi. Edinilen bilgilere göre 6 ay geri ödemesiz tatil kredisi kampanyasının 0,67 faizle başladığına yer verildi.

AÇIKLAMA GELDİ

Kamu bankaları tarafından yapılan açıklamada tatil kredisi kampanyasına şu şekilde yer verildi:

"Tatil yapmak isteyen ve ilgili banka aracılığı ile maaş alan emekli ve çalışan müşterilerin tatil ve seyahat giderlerinin finansman ihtiyacının uygun şartlarda sağlanmasının yanı sıra, turizm sektörünü desteklemek amacıyla;

Bankalarımızla anlaşma yapacak seyahat acentelerine tatil paketi satın almak için başvuran müşterilerimize 10.000 TL’ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade ile uygun şartlarda finansman imkanı sunulacaktır. Söz konusu kredinin 1. ve 2. taksitleri ilgili firma ve banka tarafından ödenecek; müşterilerimizin taksit ödemesi 9 ay sonra başlayacaktır. Bu kapsamda müşterilerimizin kullanacağı kredinin faizi aylık %0,67 oranına denk gelmektedir."

AYDA 421 TL TAKSİT İLE KREDİ

Kamu bankaları tarafındna yapılan açıklamada ayda 421 TL taksitle 10 bin TL tatil kredisi verildiği duyuruldu. 10 bin TL 'lik kredinin 6 ay geri ödemesiz verildiği duyuruldu. 6 ayın ardındna vatandaşlar 30 ay taksit ödemesi yapacak. Toplam geri ödeme 11 bin 789 TL olacak.

İLK İKİ TAKSİT ÖDENMEYECEK

(*)1.Taksit Seyahat Acentesi, 2. Taksit Banka tarafından ödenecek olup, müşterinin ödeyeceği taksit sayısı 28’dir.

Buna göre vatandaşın bankaya ödeyeceği toplam tutar 10 bin 947 TL olacak.

Uygulamaya dahil olacak firmalar Bankaların web sitesinde yayımlanacaktır.

Seyahat acenteleri ile yapılacak anlaşmalarla vatandaşlarımıza tatil paketlerini, kredi kartlarıyla 3 ay ödemesiz, devamında 15 taksitle ödeme ile toplam 18 ay peşin fiyatına, faizsiz satın alabilmeleri sağlanacaktır. Üye işyeri kampanya anlaşması yapılan firmalar bankaların web sitesinde yayımlanacaktır.

Tatil Destek Kredi Paketine başvuru tarihi ve kanalı ise bu hafta içerisinde açıklanacaktır.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA