Kamu Bankalarından Taşıt Kredisi Kararı: Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank Bayrama Özel Taşıt Kredisi Fırsatı

Kamu bankaları özel bankalara göre daha düşük faizli kredi fırsatları sunuyor. 3 kamu bankası olan ziraat bankası, vakıfbank ve halk bankasından bayram öncesi taşıt aldırtacak kredi fırsatı.

Kamu Bankalarından Taşıt Kredisi Kararı: Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank Bayrama Özel Taşıt Kredisi Fırsatı

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank gibi kamu bankaları, müşterilerine taşıt kredisi verirken genellikle piyasa koşullarına göre değişen faiz oranları uyguluyor.

Bankalar, müşterilerine araç satın almak için taşıt kredisi kampanyaları sunuyor. Hem özel bankalar hem de kamu bankaları, müşterilerine çeşitli avantajlar sağlayan taşıt kredisi kampanyaları düzenliyor. Kamu bankaları genellikle daha düşük faiz oranları ile müşterilerine kredi imkanı sunuyor.

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank gibi kamu bankaları, müşterilerine taşıt kredisi verirken genellikle piyasa koşullarına göre değişen faiz oranları uyguluyor.

İşte bankaların taşıt kredi faiz oranları ve vade farkları...

Ziraat Bankası 400 Bin TL Taşıt Kredisi Maliyeti

Ziraat Bankasından taşıt kredisi kullanan kişiler aylık %1,67 oranında kredi faizi uygulanarak kredi desteği sağlanıyor. 36 ay vade seçeneği ile 400 Bin TL taşıt kredisi çekilmesi durumunda ise Ziraat Bankası müşterileri aylık 15.914 Türk lirası kredi taksiti ödüyorlar.

Vakıfbank 400 Bin TL Taşıt Kredisi Maliyeti
Vakıfbank müşterilerinin taşıt kredisi kullanmak istemeleri durumunda karşılaştıkları aylık faiz oranı %1,61 oranında açıkladı. 36 ay vade seçeneği ile 400 Bin TL taşıt kredisi çeken kişiler Vakıfbank'a aylık 15.724 Türk lirası kredi taksiti ödüyorlar. Bu kullanılan kredinin toplam maliyeti ise 566.087 Türk lirası olarak hesaplanıyor.


Halkbank 400 Bin TL Taşıt Kredisi Maliyeti
Halkbank'ın da taşıt kredisi maliyet tablosu da belli oldu. Buna göre Halkbank'tan taşıt kredisi kullanan kişilerin kredi maliyetleri aylık %1,59 oranında faiz ile hesaplanıyor. 36 ay vade seçeneği ile 400 Bin TL taşıt kredisinin aylık taksiti Halkbank'ta 15.661 Türk lirası olurken toplam kredi maliyeti 563.819 Türk lirasını bulabiliyor.

İlgili Haberler