Flaş... Altın Fiyatları Fırladı (Dolar, Gram, Çeyrek Altın Fiyatları Ne Kadar Bugün?)

Son dakika haberi: Piyasaların açılması ile birlikte altın fiyatları ani hareketlilik gösterdi. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre gram altında 8 TL'lik ani yükseliş görüldü. İşte piyasalarda son durum ve güncel döviz kuru ile altın fiyatları.

Flaş... Altın Fiyatları Fırladı (Dolar, Gram, Çeyrek Altın Fiyatları Ne Kadar Bugün?)

Son dakika: Gram ve çeyrek altın fırladı.

Corona virüsünün yayılması altın fiyatlarını da vurdu. Geçtiğimiz haftalardan bu yana yükselişte olan gram altın , piyasaların açılması ile ani bir yükseliş daha gösterdi. Geçtiğimiz haftayı 321 TL seviyesinden kapatan gram altın , gece yarısı piyasaların açılması ile birlikte adeta fırladı ve 329 TL seviyesini gördü. 

CBA analisti Vivek Dhar,  altın fiyatları ile ilgili yaptığı açıklamada "Güvenli liman talebi, koronavirüse bağlı küresel büyüme korkularından dolayı geliyor," dedi ve Ancak tarih, güvenli liman talebinin altın fiyatlarına sadece geçici bir destek sağladığını gösteriyor. Altın fiyatlarında uzun vadede baskın faktör, uzun vadeli ABD reel faizleri ile altın fiyatları arasındaki zıt yönlü ilişki"  ifadelerini kullandı. 

GRAM ALTIN FIRLADI

Önceki haftayı 321 TL seviyesinden kapatan gram altın bu hafta gece yarısı ani bir yükseliş gösterdi. Bir adna 8 TL değer kazanan gram altın 329 TL seviyesine kadar yükseldi. Dhaa sonra bir miktar düşen gram altın 327 TL seviyesinde seyrediyor.

İşte gram altında yaşanan ani yükselişin grafiği:

ÇEYREK ALTIN DA FIRLADI

Geçtiğimiz haftayı 526 TL seviyesindne kapatan çeyrek altın , bugün gram altında yaşanan ani yükseliş sonrası yükseldi ve 528 TL'den alınıp 533 TL'den satışa sunuluyor. 

Altın daha da yükselir mi yoksa düşer mi İşte tahmin:

DÖVİZ KURLARI

Dolar kuru ise haftaya bir miktar yükselişle başladı. Geçtiğimiz haftayı 6,09 TL seviyesinden kapatan dolar kuru 6,11 TL seviyesine yükseldi.

Euro kuru ise 6,61 TL seviyesinde.