Emeklilerin Ardından Kamu Personellerine de Promosyon: Zamlar İştah Kabarttı

Emeklilere banka promosyonunun ardından artık kamu personelleri de banka promosyonu alacak. Bankaların kamu kurumları ile görüşmeleri devam ediyor.

Emeklilerin Ardından Kamu Personellerine de Promosyon: Zamlar İştah Kabarttı

Emeklilerden sonra kamu personellerine de ikramiye müjdesi geldi.

Bankalar, emeklile vatandaşları,  en gözde müşterisi  olarak görüyor. 3 yıllık dönem için bankalar , emekli vatandaşlara 300, 375 ve 450 TL ödeme yapıyordu. Bu ikramiye tutarı , 600 TL seviyesine çıkarıldı ve buna ek olarak çok sayıda banka işlemi de artık emeklilere ücretsiz olarak sunuluyor.

Bunun yanı sıra bir yakın emekli arkadaşını getien emeklilere 1000 TL daha promosyon veriliyor. Bunların yanı sıra bankalar, kamu personellerinin maaşlarını da bünyesine almak için promosyon yarışına girmeye başladı. Kamu kurumları ile görüşmelere başlayan bankalar, yüksek promosyon kozunu kullanmaya başladı.

SÖZLEŞMELER İMZALANMAYA BAŞLADI

Bankalar , kamu kurumları ile anlaşmalar imzalamaya başladı ve imzalanan anlaşmalar ile kamu personellerinin maaşları anlaşma sağlanan bankalara yönlendirildi. Maaşların alınması ile kamu personellerine promosyon ödemesi de yapılmaya başlandı. 

Bankalar , peşin şekilde ve iki taksit olarak 1000 TL promosyon ödemesi veriyor.

PROMOSYON MİKTARI DA ARTIYOR

Bankaların kamu kurumlarıyla sözleşme imzalama yarışı promosyonları artırdı. İlk olarak Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, 3 yıllık için 2 bin 700 liraya imza atarken, rekor devlet üniversitesinden geldi. Bir özel banka ile sözleşme imzalayan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, 251 personeli için 3 bin 130 TL promosyon ödemesi alacak. Promosyonlar çalışanlara peşin olarak verilirken, imzalanan anlaşmanın şimdiye kadarki en yüksek promosyon olduğu belirtiliyor.

Bankaların diğer kurumlarla promosyon için görüşmelere devam ediyor.

Kamubulteni.com  | Ankara