Emekli, Asgari Ücretli, Memurlar ve Düşük-Orta Gelirlilere İyi Haber Geldi

Emekli, asgari ücretli, düşük ve orta gelir grubundaki vatandaşlar ile kamu personellerini ilgilendiren açıklama geldi. Konut, taşıt, çeyiz ve tatil kredisi kampanyası detayları belli oldu.

Emekli, Asgari Ücretli, Memurlar ve Düşük-Orta Gelirlilere İyi Haber Geldi

Emekli, asgari ücretli, memurları ve düşük gelirlileri ilgilendiren açıklama.

Emeklileri, asgari ücretli vatandaşları, memurlar ve düşük ile orta gelir düzeyindeki vatandaşları ilgilendiren açıklamalar kamu bankalarından geldi. Bankalar tarafındna yapılan açıklamada tarihin en büyük kredi destek paketine yer verildi. Ev alacaklara, araba almak isteyenlere, çeyiz alacaklara, mobilya, ev eşyası alacaklara ve tatile gideceklere sağlanacak kredilerin ilk detayları belli oldu.

BERAT ALBAYRAK 'TAN AÇIKLAMA

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak , Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank 'ın kredi destek paketleri ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Normalleşme döneminde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını geniş bir yelpazede karşılamak, yerli üretimi desteklemek ve tüm sektörlerde hareketlenmeyi sağlamak amacıyla kamu bankalarımızın devreye aldıkları 4 ayrı finansman paketi milletimize hayırlı ve uğurlu olsun."

BANKALARDAN AÇIKLAMA GELDİ

3 kamu bankası tarafından yeni açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada emeklilere, asgari ücretlilere, düşük ve orta gelir grubundaki vatandaşlara kredilerin verileceği bildirildi. 

Konut kredisi kampanyası detayları için TIKLAYIN

Taşı kredisi kampanyası detayları için TIKLAYIN

Çeyiz kredisi kampanyası detayları için TIKLAYIN

Tatil kredisi kampanyası detayları için TIKLAYIN