Elon Musk Bitcoin'i Uçurdu: Açıklaması 1 Bitcoin Fiyatını Arttırdı

Son dakika haberi: Elon Musk'ın Bitcoin açıklaması ortalığı hareketlendirdi. Gelen son dakika bilgilerine göre Bitcoin kısa sürede yüzde 15'ten fazla değer kazandı.

Elon Musk Bitcoin'i Uçurdu: Açıklaması 1 Bitcoin Fiyatını Arttırdı

Elon Musk açıklama yaptı: Rekor kırdı.

Tesla ve Space X adlı şirketlerinin CEO'su , açıklamaları ile adındna çokça bahsettiren Elon Musk bir son dakika açıklamasında bulundu. Twitter adresi üzerinden açıklama yapan ve Twitter profil yazısını değiştiren Elon Musk, daha önceki yazıyı sildi ve Bitcoin yazdı. Elon Musk'un bu açıklaması, bu hamlesi bile Bitcoin'e kısa sürede yüzde 15'ten fazla değer kazandırdı.

İşte Elon Musk'ın açıklaması:

1 BİTCOİN NE KADAR?

Bitcoin piyasasından alınan son dakika verilerine göre son günlerde hızlı düşen fiyatlar kısa sürede yükseldi. Dün TL karşılığı 224 bin lira olan Bitcoin, bu gelişme sonrası 277 bin liraya kısa sürede yükseldi. 

Dün 30 bin 417 dolar olan Bitcoin, 37 bin dolara kadar yükseldi. 

DOGECOİN DE REKOR KIRDI

Dogecoin adı ile bilinen para birimi önceki gündne bu yana vatandaşların ilgi odağı olmuş durumda. Grafiğine baktığımızda ise Dogecoin'in  TL karşılığının 0.5249 olduğu görülüyor. Yani Dogecoin almak isteyenler, her 1 Dogecoin için 0.5249 kuruş ödeyecek.

MUSK ETKİSİ: HAMSİLER BALİNE YEDİ

Reddit üzerinde birleşen küçük yatırımcıların Dogecoin'e akın ettiği ve büyük yatırımcının elindekileri aldığı öğrenildi. Elon Musk'ın da buna destek verdiği ve bu nedenle dogecoin'in arttığı öğrenildi.