Dolar ve Gram-Çeyrek Altın Güne Yükselişle Başladı-İşte Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Son dakika haberi: Dolar ve altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Önceki günü düşüşle kapatan dolar ile altın fiyatları, bugüne yükselişle başladı.

Dolar ve Gram-Çeyrek Altın Güne Yükselişle Başladı-İşte Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Dolar 26 Mart gününe nasıl başladı?

Son günlerde bir inişlki bir çıkışlı görüntü izleyen dolar  kuru, bugüne de yükselişle başladı. Geçtiğimiz haftayı yükselişle kapatan ve 5,81 TL seviyesini test eden dolar kuru, Pazartesi günü düşüşe geçmişti. 

Önceki günü düşüşle kapatan ve 5.56 TL seviyesini gören dolar kuru, bugüne de yükselişle başladı. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru 5,5725 TL seviyesinde sabitlendi.

EURO NE KADAR?

Dolar kuruna paralel olarak Euro kuru da yükselişe geçti. Geçtiğimiz haftayı yükselişle kapatan ve önceki gün bir miktar düşen Euro kuru, bugün 6,32 TL seviyesine kadar yükseldi. 

ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatlarında da ciddi yükseliş devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 227 TL seviyesine olan gram altın 236 TL 'ye kadar çıktı. Gram altınla  birlikte çeyrek altın fiyatları da yükselişe geçti. Geçtiğimiz hafta 380 TL seviyesinde olan çeyrek altın bugün 391 TL seviyesine kadar geldi.

İşte altın cinslerinin fiyatları.

Doların dünyada en çok işlem gören 6 adet yerel para biriminin karşısındaki değerini gösteren dolar endeksi, yüzde 0.02 yükselişle 96.08 seviyesinde, Euro/dolar paritesi ise şu dakikalarda 1.1308 seviyelerinde bulunuyor.

10 yıllık gösterge tahvilin bileşik faizi yüzde 17.35 seviyesinde, 2 yıllık gösterge tahvilin bileşik faizi yüzde 18.66 seviyesinde bulunuyor.

Kamubulteni.com  |  Ankara