Devletten 1000 TL Yardım Açıklaması: 4. Faz Olacak mı? Sorusuna Cevap Geldi

1000 TL pandemi destek başvurusu hakkında Çalışma Bakanlığı 'ndan bir açıklama geldi. Açıklamada 3. faz başvuruların devam ettiği bildirilirken 4. fazın olup olmayacağı sorusuna da yanıt verildi.

Devletten 1000 TL Yardım Açıklaması: 4. Faz Olacak mı? Sorusuna Cevap Geldi

Son dakika haberi: 1000 TL için yeni başvuru olacak mı? sorusuna cevap geldi.

Devlet , korona sürecinde milyonlarca vatandaşa 1000 TL 'lik nakdi yardımda bulundu. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı ve 5.5 milyon kişiye 1000 'er TL 'lik ödemenin yapıldığını söyledi.

1. FAZ ÖDEMELERİ

1. faz destek ödemeleri kapsamında sosyal yardım alan vatandaşlara 1000 TL 'lik ödemeler yapıldı. Korona sonrası yapılan ilk ödemeler vatandaşlara teslim edildi ya da banka hesaplarına yatrııldı.

2. FAZ ÖDEMESİ

2. faz destek ödemesi kapsamında yine milyonlarca kişiye 1000 TL 'lik ödeme yapıldı. Bu ödemede ilk fazda mödemee alanlara destek verilmedi. Bu fazda da sosyal yardım alan vatandaşlara ödeme yapılmadı.

İlk iki faz ödemesinde de başvuru alınmadı. MEvcut sosyal yardım alan vatandaşlara destek ödemesi yapıldı.

3. FAZ ÖDEMESİ

3. faz ödemesi ise başvuruya göre yapıldı. Vatandaşlar e Devlet kapısı üzerinden başvurusunu yaptı. Başvuru sonrası uygun görülen vatandaşlara 1000 TL 'lik ödemeler yapıldı.

BAŞVURU DEVAM EDİYOR

3. faz kapsamında destek ödemeleri için başvurular devam ederken ödemeler de yapılmaya devam ediliyor. Başvuru yapmak , başvuru sonucunu sorgulamak isteyenlerin e Devlet 'ten pandemi destek yazması ve karşılarına çıkan ekranda başvurusunu yapıp süreci takip etmesi gerekmektedir.

İlanlar art arda yayımlandı. Takip için  TIKLAYIN

4. FAZ AÇIKLAMASI GELDİ

Yeni Akit 'in aktardığı bilgiye göre Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 3. faz destek ödemelerinin devam ettiğini belirtirken 4. faz için bir çalışma olmadığını söyledi.

Kira yardımı başvuru detayları için TIKLAYIN