Bayram Öncesi 6 Ay Geri Ödemesiz 30 Bin TL'ye Kadar Destek Kredisi Başvurusu Başladı

Halkbank tarafından yapılan son dakika açıklamasında 30 bin TL 'ye kadar 6 ay geri ödemesiz kredi destek paketi başvurusunun başladığına yer verildi. Düşük faizli kredi paketinin başvuru detayları haberimizde.

Bayram Öncesi 6 Ay Geri Ödemesiz 30 Bin TL'ye Kadar Destek Kredisi Başvurusu Başladı

Asgari ücretli, emekli ve memurlar dikkat: 6 ay geri ödemesiz nakit para.

Halkbank 'tan bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada nakit para ihtiyacı olan vatandaşlara 6 aya kadar geri ödemesiz kredi imkanı sağlanacağına yer verildi. Sosyal Hayatı Destek Kredisi kapsamında verilen 6 ay geri ödemesiz kredi kampanyasında 30 bin TL 'ye kadar destek sağlanacağına ve 6 aya kadar geri ödeme yapılmayacağına yer verildi. 

FAİZ DÜŞTÜ

Edinilen bilgilere göre Halkbank Sosyal Hayatı Destek Kredisi kapsamında verilen kredi için faiz oranı 0.55 olarak açıklandı. 

BANKA AÇIKLADI

Halkbank tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Küresel pademiden normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması ile birlikte; müşterilerimizin mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarınızın karşılanmasının amacıyla aylık %0,55’ten başlayan faiz oranı ile 6 ay ödemesiz dönemli, 60 aya varan vade seçenekleriyle 30.000 TL'ye kadar Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi hizmete sunulmuştur." ifadelerine yer verildi. 

KREDİ DETAYLARI

Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi kapsamında vatandaşlara verilen kredi desteği açıklamasında "Dilerseniz anlaşmalı firma ve/veya bayilerinden alınan proforma fatura/kesin fatura ile 30.000 TL’ye kadar kredinizi aylık %0,55 faiz oranıyla ya da anlaşmalı olmayan firma/bayi/mağazadan alınan proforma fatura/kesin fatura ile %0,82 faiz oranıyla kullanabilirsiniz. Kredi ödemelerinizi; 6 ay ödemesiz dönemli olarak yapabilirsiniz." denildi. 

BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Halkbank tarafındna bayramdan önce vatandaşlara sunulan kredi paketinde başvuruların en yakın Halkbank şubesine yapılacağına yer verildi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA