Yunan kadınlardan ilginç eylem.
Atina'dan son dakika görüntüleri geldi. Gelen bilgilere göre Atina'nın Nea Smirni bölgesinde polis ekiplerinin bir kişyii dövmesinden sonra binlerce kişi protesto gösterisi düzenlemeye başladı.
NEDEN DÖVÜLDÜ?
Yunan basınından alınan bilgilere göre bu kişinin, izinsiz gösteri yapmak istediği için darb edildiğine yer verildi. Bunun yanı sıra vatandaşa koronavirüs kısıtlamalarına uymadığı nedeniyle de müdahale edildiği iddia edilmişti.
Polisin şiddetli müdahalesine tepki gösteren eylemciler, dün gece boyunca gösteri düzenledi ve gece boyunca güvenlik ekipleri ile göstericiler arasında çatışmalar yaşandı.
AÇIN KAPILARI TÜRKLERLE EVLENECEĞİZ
Ülkede artan şiddet olayları ve protesto gösterilerinde ilginç anlar yaşandı. Müzik eşliğinde düzenlenen gösterilerde dans eden bazı Yunan kadınlar, Başbakan'a tepki gösterdi.
Türkiye ile sınırları açın diyerek bağıran kadınlar, İzmir'e giderek Türk erkeklerle evlenmek istediklerini söyledi. Göstericiler, "Türkiye ile sınırları aç, İzmir’e gidip Türklerle evleneceğiz." şeklinde ifadeler kullandı.
Türkiye'yi darbe ile yıkamadık. Dur birde geçmişte yaptığımız bu eski ve başarılı taktiği deneyelim yıkılması kolay olur diyorlar. İmansız abdestsiz mikroplar.
Bir yunan gelinimiz eksikti.
Dedem dedelerinizi denize dökmedimi ne yüzle kapımı çaliyonuz
Türk erkekleri de bayılıyor size sanki ☺️
Gene osmanli gibi olmasin ruslar kadinlari icimize nasil soktuysa bunlarda bizi arkadan sokmasinlar
Eyvahlar olsun başımız belada.
Gelmeyin amk yunan kızlarına ihtiyacımız yok bizim
Hele bırakın gelsin gel hele gel gel