Yunan Kadınlardan Miçotakis'e: "Kapıları Aç Türklerle Evlenmek İstiyoruz"

Yunanistan'da meydana gelen olayda bir grup gösteri düzenledi ve Miçotakis'e kapıları aç Türklerle evlenmek istiyoruz dediler.

Yunan Kadınlardan Miçotakis'e: "Kapıları Aç Türklerle Evlenmek İstiyoruz"

Yunan kadınlardan ilginç eylem.

Atina'dan son dakika görüntüleri geldi. Gelen bilgilere göre Atina'nın Nea Smirni bölgesinde polis ekiplerinin bir kişyii dövmesinden sonra binlerce kişi protesto gösterisi düzenlemeye başladı. 

NEDEN DÖVÜLDÜ?

Yunan basınından alınan bilgilere göre bu kişinin, izinsiz gösteri yapmak istediği için darb edildiğine yer verildi. Bunun yanı sıra vatandaşa koronavirüs kısıtlamalarına uymadığı nedeniyle de müdahale edildiği iddia edilmişti. 

Polisin şiddetli müdahalesine tepki gösteren eylemciler, dün gece boyunca gösteri düzenledi ve gece boyunca güvenlik ekipleri ile göstericiler arasında çatışmalar yaşandı. 

AÇIN KAPILARI TÜRKLERLE EVLENECEĞİZ

Ülkede artan şiddet olayları ve protesto gösterilerinde ilginç anlar yaşandı. Müzik eşliğinde düzenlenen gösterilerde dans eden bazı Yunan kadınlar, Başbakan'a tepki gösterdi.

Türkiye ile sınırları açın diyerek bağıran kadınlar, İzmir'e giderek Türk erkeklerle evlenmek istediklerini söyledi.  Göstericiler, "Türkiye ile sınırları aç, İzmir’e gidip Türklerle evleneceğiz." şeklinde ifadeler kullandı.