Whatsapp'dan Yayılan Dedikodu Dehşetle Sonlandı! 2 Kişi Yakılarak Öldürüldü

Whatsapp üzerinden çocuk kaçıranlara yönelik çıkan dedikodular iki kişinin feci şekilde katledilmesiyle sonuçlandı.

Whatsapp'dan Yayılan Dedikodu Dehşetle Sonlandı! 2 Kişi Yakılarak Öldürüldü

Meksika'nın Acatlan kasabasında Whatsapp grubu üzerinden kısa sürede yayılan dedikodu dehşete neden oldu. BBC'de yer alan habere göre , korkunç olay 29 Ağustos'ta meydana geldi.

Meksika'nın merkezindeki Pueabla eyaletindeki Acatlan kasabasında bir hediye dükkanının sahibi Cordero, Cordero'nun aktardığına göre olay şu şekilde gerçekleşti; öğleden sonra karakol binasının önünde her zamankinden daha farklı bir kalanalığın toplanmasına şahit oldu. Kalabalık ise polis arabasını takip ediyordu.

Nezarethaneye iki kişiyi taşıyan polis arabası, dükkanın önünden geçti. Bu esnada kalabalığın bağırış çağrışlarından söz konusu şahısların çocuk kaçırmayla suçlandığı öğrenildi.Buradaki dar alanda, metal kapının ardından polis, bu kişilerin çocuk kaçırmadığını , hafif suçlardan gözaltında olduklarını söyledi, fakat polis kalabalığa engel olamadı. Dakikalar sonra karakolun girişindeki kapı aşıldı, iki şahıs dışarı çıkarıldı. Burada korkunç bir darp yaşandı. Dövülerek ödürülen kişiler daha sonra üzerlerine benzin dökülerek katledildi. 

BBC