Turabi Kavga Etti: "Onurum 1 Milyon Dolardan Daha Önemli"

ABD 'de yayımlanan Dünyalar Savaşı adlı yarışma programına katılan Turabi , burada kavga etti. Bir yarışmacı ile kavga eden Turabi kendi isteği ile çekilme kararı aldı.

Turabi Kavga Etti: "Onurum 1 Milyon Dolardan Daha Önemli"

Survivor yarışması ile adını duyuran Turabi , ABD 'deki yarışmada kavga etti.

TV8 'de yayımlanan Survivor adlı yarışma programında ünlenen ve şampiyon olan Turabi, sözleri, davranışları ile adındna çokça söz ettirmişti. Dahasonra ABD 'de yapılan Dünyalar Savaşı adlı programa da katılan Turabi Çamkıran, burada kavga etti. 

Yarışma sırasında kendisine laf atan kişinin üzerine yürüyen Turabi, o yarışmacının da kışkırtıcı tavrı sonrası dayanamadı ve fiziksel müdahalede bulundu. Karşılıklı lafların küfürlerin olduğu kavga, diğer yarışmacıların araya girmesi ile büyümedi. 

İşte kavga anı.

Yaşanan kavga sonrası Turabi bir açıklama yaptı ve yarışmadan kendi isteği ile çekildiğini duyurdu. Gururunun 1 milyon dolardan daha önemli olduğunu söyleyerek yarışmaya veda ettiğini duyuran Turabi, şunları söyledi:

"Onurum 1.000.000$‘dan daha önemli. Eve kendi isteğimle dönüyorum. (Diskalifiye diye bir şey yok!) Çünkü bu kavgadan sonra yarışma evine dönersem, etrafta korumaların olmadığı zaman o tavuğun bütün kemiklerini kırarım.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA