Trump'ın Coronavirüs Testi Sonucu Çıktı

Son dakika haberi: ABD Başkanı Donald Trump 'ın koronavirüsü test sonuuc çıktı. Beyaz Saray Başhekimi Sean P. Conley konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Trump'ın Coronavirüs Testi Sonucu Çıktı

Son dakika : Trump 'ın coronavirüs test sonucu çıktı.

Görüştüğü bazı isimlerde korona virüsü çıkması sonrası ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz gün test yaptıracağını açıklamıştı.  Dün test yaptıran Donald Trump için son dakika açıklaması yapıldı ve Trump 'ın test sonucunun negatif çıktığına yer verildi.

Beyaz Saray Başhekimi Sean P. Conley konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Conley yaptığı yazılı açıklamada, dün gece ABD Başkanı Donald Trump 'la yaptığı görüşme sonrasında başkanın koronavirüs testi almaya karar verdiğini kamuoyuna duyurdu.

Conley açıklamasında, "Bu akşam, testin negatif çıktığına dair teyit aldım." ifadesini kullandı.

GÖRÜŞTÜĞÜ İSİMLERDE VİRÜS ÇIKMIŞTI

Geçen hafta CORONAvirüs testlerinin pozitif çıktığı Brezilyalı delegasyon görüşmesinden sonra henüz yeni tip koronavirüse dair herhangi bir belirti göstermediğini aktararak sözlerini sürdüren Conley, Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC) ve Beyaz Saray Koronavirüs ile Mücadele Görev Takımı ile yakından çalıştıklarını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde görüştüğü 4 Brezilyalı yetkilinin koronavirüs testlerinin pozitif  nedeniyle  Trump'ın da bu testi yaptırıp yaptırmayacağı merak konusu olmuştu. Başta test yaptırmayacağım diyen Trump , daha sonra bu fikrinden vazgeçmiş ve test yaptırmıştı.