Tom Hanks Corona Virüse Yakalandı ABD Kapıları Kapattı (Tom Hanks Kimdir Filmleri)

Son dakika haberi: Dünyaca ünlü oyuncu Tom Hanks ile eşi korona virüsüne yakalandı. Hollywood 'a da sıçrayan korona virüs nedeniyle ABD , Avrupa 'ya kapıları kapattı.

Tom Hanks Corona Virüse Yakalandı ABD Kapıları Kapattı (Tom Hanks Kimdir Filmleri)

Son dakika: Dünyca ünlü oyunco korona virüsüne yakalandı.

ABD 'den bir son dakika haberi geldi. Edinilen i bilgilere göre Amerikalı ünlü aktör Tom Hanks ve eşi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse yakalandı.

ÇEKİMLER İÇİN AVUSTALYA 'YA GİTMİŞLERDİ

Sosyal medya hesabı üzerindne bir paylaşım yapan Hanks, ünlü müzisyen Elvis Presley 'in hayatı hakkında bir film çekmek üzere Avustalya 'ya gittiğini ve Avustralya' da eşi Rita Wilson ile üzerlerinde yapılan yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığını düna kamuoyuna bildirdi. 

Paylaşımında karantina altına alınacaklarını söyleyen Hanks, bir gelişme olması durumunda bunu paylaşacağını da ifade etti. 

John Hopkins Koronavirüs Araştırma Merkezi tarafından geliştirilen sisteme baktığımızda  Avustralya 'da şu anda vaka sayısı 128. Vakaların büyük çoğunluğu, virüs kaynaklı iki ölümün meydana geldiği Yeni Güney Galler bölgesinde.

TOM HANKS KİMDİR ? HANGİ FİLMLERDE OYNADI?

Thomas Jeffrey Hanks, Amerikalı sinema oyuncusu. İki defa Oscar ödülü almış, zor rollerin üstesinden gelebilmesi ile tanınmış ve özellikle dramatik rollerdeki performansıyla önemli başarı yakalamıştır. 

Tom Hanks Filmleri
14. Bridge of Spies – Casuslar Köprüsü – 2015 – IMDb:7,6
13. Apollo 13 – 1995 – IMDb:7,6
12. Philadelphia – 1993 – IMDb:7,7
11. Sleepless in Seattle – Sevginin Bağladıkları – 1993 – IMDb:6,8
10. Angels & Demons – Melekler ve Şeytanlar – 2009 – IMDb:6,7
9. Road to Perdition – Azap Yolu – 2002 – IMDb:7,7
8. The Terminal – Terminal – 2004 – IMDb:7,3
7. Cast Away – Yeni Hayat – 2000 – IMDb:7,7
6. Captain Phillips – Kaptan Phillips – 2013 – IMDb:7,9
5. Sully – 2016 – IMDb:7,9
4. Catch Me If You Can – Sıkıysa Yakala – IMDb:8,0
3. Saving Private Ryan – Er Ryan’ı Kurtarmak – 1998 – IMDb:8,6
2. Forrest Gump – 1994 – IMDb:8,8
1. The Green Mile – Yeşil Yol – 1999 – IMDb:8,5
Bonus 1: Big – Büyük – 1988 – IMDb:7,3
Bonus 2: You’ve Got Mail – Mesajınız Var – IMDb:6,5

ABD SEYAHATLERİ DURDURDU

ABD'de koronavirüs ölümleri ve vakaların artmasıyla tedbirler de sıkılaştırıldı.

Washington'da OHAL ilan edilmesinin ardından Oval Ofis'ten yapılan yayınla ulusa seslenen ABD Başkanı Donald Trump, koronavirüs tedbirlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"AB BAŞARISIZ OLDU"
"Avrupa Birliği, gerekli önlemleri almada başarısız oldu." diyen Trump, ABD'ye bu ülkelerden gelen kişiler yoluyla virüsün taşındığına dikkati çekti.

Trump, sağlık uzmanlarıyla görüştükten sonra, ABD halkının sağlığını korumak için "güçlü ama gerekli" önlemler aldığını vurgulayarak, "Yeni vakaların bizim topraklarımıza girmesini önlemek için cuma gecesinden geçerli olmak üzere Avrupa'dan ABD'ye tüm seyahatleri askıya alıyoruz. Bu kısıtlamalar sahadaki duruma göre ayarlanacak. Uygun izlemelerden geçen ABD'liler için istisnalar olacak." değerlendirmesinde bulundu.