The Simpsons Kehanetleri: Trump Öldü mü?

The Simpsons adlı dizide ABD Başkanı Donald Trump 'ın 2020 yılında öleceği gösteriliyordu. Amerika Başkanı Trump 'ın coronaya yakalanması sornası en çok araştırılan kehanet bu oldu.

The Simpsons Kehanetleri: Trump Öldü mü?

The Simpsons 'taki Trump kehaneti.

ABD 'de yayımlanan The Simpsons adlı animasyon dizisinde birçok kehanetin gerçeğe dönüştüğü görüldü Yıllar önce yayımlanan bölümlerde tahmin edilen birçok olay gerçeğe dönüştü.

TRUMP BAŞKAN OLACAK KEHANETİ

The impsons adlı dizide Amerika Birleşik Devletleri Başkanı 'nın Trump olduğu görülüyordu. Bölümden yıllar sonra yapılan seçimde Donald Trump kazandı ve Amerika Başkanı oldu.

TRUMP 'IN ÖLÜMÜ KEHANET

Söz konusu dizinin bir bölümünde ise 2020 yılında Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump 'ın öldüğü gösteriliyordu. Bölümde Trump 'ın Ağustos ayının sonunda öleceği gösteriliyordu. 

KORONAYA YAKALANDI

Donald Trump, Tiwitter adresi üzerinden bugün sabah saatlerinde yaptığı açıklamada kendisi ile eşinin corona test sonucunun pozitif çıktığını söyledi. Trump açıklamasında "Bu gece First Lady ve benim Covid-19 testimiz pozitif çıktı. Karantina ve iyileşme sürecine hemen başlayacağız. Bu süreci beraberce atlatacağız" dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA