TAG Otoyolu'nda Korkunç Kaza: 5 Ölü, 17 Yaralı!

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Gaziantep-Şanlıurfa arasındaki bölümünde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.

TAG Otoyolu'nda Korkunç Kaza: 5 Ölü, 17 Yaralı!

Gaziantep-Nizip Otoyolu Kaza: 5 Kişi Yaşamını Yitirdi, 17 Kişi Yaralandı

Korkunç Kaza: Nizip ile Birecik Arasında Minibüs ile Kamyon Çarpıştı

Gaziantep'in Nizip ilçesi ile Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi arasındaki otoyolda, Şanlıurfa'dan Gaziantep yönüne seyreden 21 ADE 794 plakalı yolcu minibüsü ile 33 ACR 915 plakalı Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne ait kamyon çarpıştı. Minibüs, bariyerlere çarparak durabildi.

Minibüs Kaza Anında İkiye Bölündü

Faciadan sonra minibüs korkunç bir şekilde ikiye bölündü. Çevredeki vatandaşların hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni araması üzerine, olay yerine polis, sağlık, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

2023/09/10/afad2.jpg

1'i Çocuk 5 Kişi Hayatını Kaybetti, 17 Kişi Yaralandı

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk değerlendirmede olay yerinde 1'i çocuk 5 kişinin hayatını kaybettiği belirlenirken, 1'i ağır 17 kişi de yaralandı.

Otoyol Kapanarak Ulaşıma Kapatıldı

Kaza sonrasında, otoyolun Şanlıurfa-Gaziantep yönü ulaşıma kapatıldı.

Vali Çeber'den Açıklama: 5 Kişi Yaşamını Yitirdi, 17 Kişi Yaralandı

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, X platformu üzerinden yaptığı açıklamada, otoyolda bir yolcu minibüsünün kamyona arkadan çarpması sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 17 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, kaza hakkında yaptığı açıklamada, "Gaziantep-Nizip TAG otoyolu'nda saat 14.20'de bir yolcu minibüsünün kamyona arkadan çarpması sonucu maalesef 5 vatandaşımız vefat etti, 17 vatandaşımız yaralandı. Yaralılarımız Nizip ve Birecik'te bulunan hastanelere nakledildi. Otoyol tek yönlü olarak kısa süreli trafiğe kapatıldı. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.