Son Dakika: Trump'a Seçim Anketinde Büyük Şok (ABD Başkanlık Seçimleri Ne Zaman?)

Son dakika haberi: ABD 'de gösteriler sonrası anket başlatıldı. Başlatılan ankette Trump 'a büyük şok. Daha önce yüzde 53 seviyesinde olan Trump 'ın görev onayı 10 puan düştü.

Son Dakika: Trump'a Seçim Anketinde Büyük Şok (ABD Başkanlık Seçimleri Ne Zaman?)

Son dakika: Gösteriler sonrası Trump 'a anket şoku.

George Floyd'un polisler tarafından öldürülmesinin ardından Amerika 'da gösteriler başladı. Gösteriler kısa süre içinde büyüdü ve ülke genelinde birçok eyalete yayıldı. 

Silahların konuştuğu gösterilerde on binlerce kişi, polislere ve ırkçılığa tepki gösterdi. Tepkiler gittikçe büyüdü ve göstericiler Beyaz Saray 'ın önüne kadar dayandı.

ELEKTRİKLER KESİLDİ - HATLAR KAPATILDI

Göstericilerin Beyaz Saray önüne dayanması sonrası ışıklar kapatıldı ve bölgedeki tüm sinyaller kesildi.

TRUMP SIĞINAĞA İNDİR

Göstericilerin Beyaz Saray 'ın önüne gelmesi ve ara ara çatışmalar yaşanması sonrası Trump 'ın sığınağa indiği bildirildi.

ORDU HAZIR

Trump yaptığı son dakika açıklamasında ağır silahlı askerlerin hazır olduğunu , gerekirse müdahale edeceklerini söyledi.

ANKETLERDE ŞOK

Gösteriler sonrası bir anket yapıldığı bildirildi. Anket sonucuna göre Joe Biden 'in Trum'a fark attığı bildirildi. 

Daha önce yapılan ankette Trump 'ın oy oranının yüzde 53 seviyesinde olduğu bildiriirken son ankette Trump 'ın oy oranının yüzde 43 'e düştüğüne yer verildi. Pazar günü yapılan ankette, cumhurbaşkanının son ankette yüzde 45 olan onaylama notunda da düşüş görülürken, onaylanmama derecesi yüzde 53'e çıktı.

ABD BAŞKANLIK SEÇİMLERİ NE ZAMAN?

ABD Başkanlık seçimleri Kasım ayında yapılacak.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA