Son Dakika: İran Kırmızı Bayrağı Çekti

Son dakika haberi: Kasım Süleymani 'nin öldürülmesi sonrası İran 'dan flaş hamle geldi. Edinilen bilgilere göre Cemkeran Camisi’nde, savaş ilanı anlamına gelen kırmızı bayrak asıldı.

Son Dakika: İran Kırmızı Bayrağı Çekti

Son dakika : İran kırmızı bayrak astı.

Irak Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani ’ni geçtiğimiz gece ABD saldırısı sonucu öldürülmesinin ardından İran 'da flaş bir gelişme yaşandı.  Edinilen son dakika bilgilerine göre Kum şehrinde bulunan kutsal Cemkeran Camii ’nin minaresine kırmızı bayrak çekildi.

BİR İLK

“Zor bir intikam alacağız. Direniş ve cihat her zaman bakidir” cümleleriyle İran ajanslarına geçilen son dakika haberinde kırmızı savaş bayrağının Cemkeran Camisi’nde açılmasının bir ilk olduğu belirtildi..

BALİSTİK FÜZE ÜSLERİ YÜKSEK ALARMA GEÇTİ

IRGC Havacılık Gücü 'nün ise , Süleymani 'nin öldürülmesi sonrası  tüm balistik füze üslerini yüksek alarma geçirdiği ve olağanüstü hal durumunda oldukları bildirildi.

FÜZE FIRLATMAYA HAZIR

IRGC'nin İran İslam Rejimi 'ne bağlı haber medyası ise, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Suudi Arabistan'da ABD Hava Kuvvetleri uçaklarına ev sahipliği yapan çeşitli hava üslerinde füze fırlatmaya hazır olduklarını da son dakika iddiaları arasında.

HAVADAN HAVAYA FÜZE SİSTEMLERİ...

Birleşik Devletler Hava Kuvvetleri'nin (USAF), Ürdün'deki askeri üslerine İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun (IRGC) balistik ve seyir füze saldırıları tehlikesine karşın Patriot havadan havaya füze sistemleri gönderdiği bildirildi..

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA