Son Dakika! Dünya Genelinde Olağanüstü Gelişmeler Yaşanıyor

Rusya'daki bir denizaltında çıkan yangında 14 mürettebatın hayatını kaybettiği haberinin ardından, ABD Başkan Yardımcısı Pence'in henüz bilinmeyen bir sebeple New Hampshire gezisini iptal ederek Beyaz Saray'a döndüğü, Putin'in de tüm toplantılarını iptal ederek Savunma Bakanıyla görüşeceği öğrenildi. Çin Komünist Partisinde de Merkez Komitesi 'Acil' kodu ile toplantıya çağrıldı. 'Trump öldü mü?' sosyal medyada kısa sürede yayılan teyitsiz bilgilerde ABD Başkanı Donald

Son Dakika! Dünya Genelinde Olağanüstü Gelişmeler Yaşanıyor

Son Dakika! Dünya Genelinde Olağanüstü Gelişmeler Peşpeşe Geliyor!

Rusya'daki bir denizaltında çıkan yangında 14 mürettebatın hayatını kaybettiği haberinin ardından, ABD Başkan Yardımcısı Pence'in henüz bilinmeyen bir sebeple New Hampshire gezisini iptal ederek Beyaz Saray'a döndüğü, Putin'in de tüm toplantılarını iptal ederek Savunma Bakanıyla görüşeceği öğrenildi. Çin Komünist Partisinde de Merkez Komitesi 'Acil' kodu ile toplantıya çağrıldı.

SON GELİŞMELER -

  • Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada Rusya Deniz Kuvvetleri için okyanusu inceleyen Rus su altı araştırma gemisinde yangın çıktığı, 14 denizcinin burada hayatını kaybettiği bildirildi. 
  • ABD Başkan Yardımcısı Pence'in yardımcısı Farah, "Başkan Yardımcısının Washington'da kalmasını gerektiren bir durum ortaya çıktı. Acil bir durum yok. Kendisi en kısa sürede New Hampshire'a ziyaretini yeniden planlayacak."
  • AB'nin Güvenlik Konseyini acil toplantıya çağırdığı öne sürülüyor. 

Detaylar geliyor...