Seçim Sonrası Donald Trump'a Bir Darbe de Melania Trump'tan

ABD Başkanlık seçimlerinde Biden'e yenilen Donald Trump'a bir şok daha geliyor. Son dakika bilgisine göre Melania'nın boşanmak istediği öğrenildi.

Seçim Sonrası Donald Trump'a Bir Darbe de Melania Trump'tan

TRUMP'A BİR DARBE DE MELANİA'DAN

ABD Başkanlık seçimleri sona erdi ve Başkan Joe Biden oldu. 290 delege alan Biden, 214 delegede kalan Trump'ı geçti. Başkanlık seçimlerinde yenilen Trump, 2016 seçimlerinden bu yana Melania ile arasındaki gergin ilişkisi ile sürekli gündeme geliyordu. Başkanlık seçimlerinden sonra Trump çiftinin boşanacağı iddia edildi.

Amerika ve İngiltere medyasında son dakika olarak yer alan haberde Melania 'nın dava açmak için Trump'ın görevini resmi olarak bırakmasını beklediği bildirildi. Yabancı kaynaklara konuşan Melania Trump'ın eski danışmanı Stephanie Wolkoff, Melania 'nın en başta Trump 'ın başkanlık seçimini kazanmasını beklemediğini, ancak Trump 'ın 2016 yılında seçimi kazanması ile derin bir depresyona girdiğini söyledi. 

BİDEN'E EN ÇOK SEVİNENLERDEN BİRİ MELANİA OLDU

Amerika Başkanlık seçimleri sonrası Melania'nın Beyaz Saray 'a gitmek için aylar boyunca beklediği, bahanelerinin bitmesi sonrası mecburen gittiği bildirildi. Wolkoff açıklamasında Biden'in seçilmesine en fazla sevinen isimlerden birinin Melania Trump olduğu öğrenildi. 

Yıllardır çiftin ayrı odalarda yaşadığını söyleyen Wolkoff, Melania ile Donald Trump'ın boşanmasının da sessizlik anlaşması ile gerçekleceğini söyledi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA