Sapıklığın Böylesi! Herkesin Ortasında Cinsel İlişkiye Girdiler

İskoçya'da yaşanan olayın sosyal medyadaki yankıları sürüyor. Başkent Edinburgh'ta düzenlenen bir etkinliğe katılan çift herkesin gözleri önünde cinsel ilişkiye girdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede dünya genelinde tepkileri de beraberinde getirdi.

Sapıklığın Böylesi! Herkesin Ortasında Cinsel İlişkiye Girdiler

İskoçya'nın başkenti Edinburgh'taki en popüler gece kulüplerinden ATİK eşine az rastlanır rezaletlerinden birine sahne oldu. Sosyal medyada paylaşılan ve yerel basının ardından dünya basınında da yankı uyandıran olayda alkollü olduğu belirtilen bir çift gece kulübünde herkesin içerisinde cinsel ilişkiye girmeye başladı.

Gece kulübünde düzenlenen Cadılar Bayramı partisinde çekildiği öne sürülen görüntülerde bir çift partiye katılan diğer insanların önünde kimseye aldırmadan cinsel ilişkiye girmeye başlıyor. Yan masalarda oturanlara rağmen cinsel ilişkiye giren çifte sosyal medyadan tepki yağdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Yanımdaki masada böyle bir olay meydana gelse ne yapardım bilmiyorum, ama eğlence mekanının yönetiminin bu duruma dur demesi ve dava açması gerekirdi" , "Bu gördüklerim gerçek olamaz , nasıl bir rezalet" , "Hayvanlardan bir farkları yok" şeklinde tepki gösterdi.

Gece kulübünün Edinburgh sözcüsü yerel basına yaptığı açıklamada, "Biz müşterilerimizin bizi ziyaret ettiğinde keyif almalarını istiyoruz ama bu görüntülerdeki davranışlar kabul edilebilir değil. Misafirlerimizin bu tip uygunsuz davranışları hemen ihbar etmesini rica ederiz”" şeklinde konuştu.

KAMUBULTENİ.COM  - ANKARA