Rusya Ukrayna Savaşında Kıyamet Günü Köprüyü Bombaladılar

Ukrayna, Rusya için stratejik öneme sahip köprüyü bombaladı. Rusya, köprü için ‘’Böyle bir şey olursa herkes için anında kıyamet günü gelecek’’ demişti.

Rusya Ukrayna Savaşında Kıyamet Günü Köprüyü Bombaladılar

Ukrayna-Rusya Savaşı için bugün tarihi gün. Rusya için kritik öneme sahip olan Kırım Köprüsü, Ukrayna ordusu tarafından bu sabah bombayla vuruldu. Harkiv ve Herson bölgelerinde ilerlemesini devam ettiren Ukrayna, bu sabah farklı bir cepheye saldırı düzenledi. Köprüyle ilgili daha önceden yapılan açıklamada yıkılırsa kıyamet olur denilmişti.

Ukrayna ordusu, Kırım Köprüsünü ve köprünün üstündeki demiryolunu havadan vurdu. O sırada köprüde bulunan kamyonda da patlama meydana gelmesi nedeniyle yakınında yakıt taşıyan trenin bazı vagonlarında yangın çıktı.

Yakıt Tankları Alev Aldı

Ukrayna Hava Kuvvetleri tarafından patlama ile ilgili bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Kırım Köprüsünde akaryakıt tanklarının alev aldığı ve yolun bir kısmının hasar gördüğü belirtildi.

Kremlinden yapılan açıklamada ise köprüdeki durum hakkında Rusya Acil Durumlar Başkanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı raporları, Rusya Devlet Bakanı Vladimir Putin ve Rusya Başbakanı Mihail Mişustin’e sunuldu.

‘’Kıyamet Günü Gelecek’’

Köprünün stratejik önemi ve ehemmiyeti hakkında daha önce yapılan açıklama gündeme bomba gibi düştü. Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, köprüye ilişkin daha önce yaptığı açıklamada, ‘’Böyle bir şey olması durumunda oradaki herkes için anında kıyamet günü çok hızlı ve sert bir şekilde gelecek. Saklanmak zor olacak. Yine de bu tür açıklamalarla genel durumu kışkırtmaya devam ediyorlar’’ açıklamasında bulunmuştu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /