Plakası Nedeniyle Bu Araba 150 Milyon TL'ye Satılıyor

New York'ta 1970 model bir araba tam tamına 20 milyon TL'ye satılıyor. Plakası nedeniyle bu kadar pahalı olan araç, eğer 20 milyona satılırsa şimdiye kadarki en pahalı binek araç olacak.

Plakası Nedeniyle Bu Araba 150 Milyon TL'ye Satılıyor

Plakası nedeniyle 20 milyon dolar olan araba.

New York'tan ilginç bir haber geldi. Gelen bilgilere göre New York sokaklarında sıradan bir arabanın fiyatı dıdak uçuklattı. Edinilen bilgilere göre eski model bir Volvo V70'in fiyatının 20 milyon dolar olduğu bildirildi.

Bir araba için oldukça fazla olan bu fiyatın nedeni ise sağlamlık, lüks, üstün özellikler ya da son model zırhlı olması gibi şeyler değil. Plakası. 

Birçok isim için plaka kimlik gibi bir durumda. Özel plakalara Türkiye'de de ciddi oranda para teklif edildiği daha önce de ortaya çıkmıştı. Ancak ABD'de bulunan bu arabaya ödenen kadar değildir. 

NEW YORK PLAKA

Bir kişi, aldığı arabasına 1970 'lerde tescil ettiği New York plakayı taktırdı. İl ve tek yasal New York yazılı plaka olması nedeniyle koleksiyon değeri taşıyan bu plakanın ederi 20 milyon dolar.

EN PAHALI ARABA OLACAK

Söz konusu arabanın plakasının 20 milyon dolar (150 milyon TL) Eğer bu araç bu fiyata bir alıcı bulursa simdiye kadarki en pahalı binek araç olarak tarihe geçecek. Peki siz bir plaka için bu kadar para verir misiniz? Yorum kısmı aşağıda.