Okulda Rezillik! Kadın Öğretmen 5 Öğrencisiyle Cinsel İlişkiye Girdi

30 yaşındaki evli öğretmenin 5 öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği haberi ülkeyi ayağa kaldırdı.

Okulda Rezillik! Kadın Öğretmen 5 Öğrencisiyle Cinsel İlişkiye Girdi

Güney Afrika'da su topu öğretmenliği yaptığı belirtilen 30 yaşındaki evli öğretmenin 5 öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği haberi ülkeyi ayağa kaldırdı.

Güney Afrika'nın dünyaca ünlü kentlerinden Cape Town'un en prestijli okulunda iğrenç bir skandal gün yüzüne çıktı. Bishops Diocesan College'da sualtı topu öğretmenliği yaptığı belirtilen 30 yaşındaki Fiona Viotti'nin 2013 ile 2019 yılları arasında okuldaki öğrencilerinden 5'iyle cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

30 yaşındaki öğretmenin, istifasını vermesinden kısa süre sonra, 18 yaşındaki bir öğrencisi öğretmeniyle cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. Okul yönetimi söz konusu iddialara ilişkin adli sürecin başlatıldığını açıklarken, 4 öğrencinin daha Viotti ile ilişkisini itiraf ettiği belirtildi. 30 yaşındaki Viotti'nin 2018 yılında Pavo Viotti ile evlendiği, öğrencileriyle evlenmeden önce başlayan ilişkisini evliliği sürecinde de devam ettirdiği belirtildi.

Pavo Viotti'nin ortaya çıkan skandalın ardından boşanma davası açtığı öğrenilirken, 1849 yılında kurulan ve ülkenin en köklü okullarından birisi olarak kabul edilen Bishop's Diocesan College olayın kapatılması için adli sürecin hızlandırılmasına çalışıyor. Senelik 15 bin sterlin ücretiyle öne çıkan Bishop's Diocesan College, zenginlerin ve iş insanlarının çocuklarının tercih ettiği bir okul...

K.BULTENİ - DIŞ HABERLER