Liseli Kızı Zorla Okula Götürüp Defalarca..

Korkunç haber: Lefkoşa 'da meydana gelen tecavüz skandalının ardından mahkeme, liseli kıza okulda tecavüz eden saldırgan hakkında karar verdi.

Liseli Kızı Zorla Okula Götürüp Defalarca..

Korkunç haber: Liseli kıza iprenç saldırı.

Edinilen son bilgilere göre , Hakan D. isimli kişi, Lefkoşa 'da 15 yaşındaki liseli kız çocuğunu zorla bir okula götürdü. 15 yaşındaki kızı zorla okula götüren bu kişi, kıza burada defalarca tecavüz etti. Hakim karşısına çıkan Hakan D. isimli saldırgan , 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Gündem Kıbrıs' ta son dakika olarak yer alan habere göre, Lefkoşa 'da geçtiğimiz 10 Temmuz 2016 günü, 15 yaşındaki kız çocuğunu zorla bir ilkokula götürüp tecavüz etti. 9 yıl hapis cezasına çarptırılan Hakan Demirbüken 'in istinaf talebi ise reddedildi.

Savcılık, söz konusu  cezanın yükseltilmesi, Hakan Demirbüken ise ceza süresinin düşürülmesi için istinafa başvuru yaptı. Yargıtay Ceza olarak oturum yapan Ahmet Kalkan’ın başkanlığında, Bertan Özerdağ ve Peri Hakkı’dan oluşan Yüksek Mahkeme heyetinin huzurundaki davada İstinaf kararını açıklayan Peri Hakkı, istinaf taleplerini reddettiklerini açıkladı.

Kamubulteni.com  | Ankara