Kuzey Kore'den Feci Haber: Kim Jong Un, Karantinaya Uymayanları Kurşuna Dizdi

Kuzey Kore'den şoke eden bir haber geldi. Asya medyasının son dakika olarak aktardığı iddiaya göre Kim Jong Un'un karantinaya uymayanı herkesin gözü önünde kurşuna dizdiği öğrenildi.

Kuzey Kore'den Feci Haber: Kim Jong Un, Karantinaya Uymayanları Kurşuna Dizdi

Koronavirüs karantinasını ihlal eden kişiyi kurşuna dizdiler.

Dışa kapalı bir ülke olan Kuzey Kore'den akıllara durgunluk veren bir son dakika haberi geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre bir kişi, karantina kurallarına uymadığı için kurşuna dizildi. 

BİR TANE BİLE VAKA AÇIKLAMADILAR

Tartışmalı lider Kim Jong Un'un yönettiği Kuzey Kore, şimdiye kadar bir tane bile koronavirüs vakası iletmedi. Vaka açıklanmayan ülkede kaç kişinin koronaya yakalandığı, kaç kişinin koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği ise bilinmiyor. 

DEHŞET GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Son dönemlerde tüm dünyada adından söz ettiren, ABD'ye inat füze denemeleri yapan Kuzey Kore 'de akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldiği bildirildi. Asya medyasının aktardığı bilgiye göre korona tedbirleri kapsamında evinde karantinada  olması gereken bir kişinin dışarıda yakalandığı öğrenildi.  Koronalıyken Çin sınırında kaçakçılık yaparken yakalandığı belirtilen kişinin korona kurallarını ihlal ettiği ve bu nedenle halka açık bir şekilde kurşuna dizilerek infaz edildiği iddia edildi. 

ULTRA YÜKSEK DÜZEYDE KARANTİNA ÖNLEMLERİ: "ÇİN SINIRINDAN GİRENLERİ VURUN"

Ülkede hiç korona vakası açıklanmadığı biliniyor. Edinilen bilgilere göre  Kim Jong-un rejimi 'ultra yüksek düzeyde acil karantina önlemleri' getirerek, sınırdaki görevli askerlere Çin sınırından izinsiz girenleri vurma emri verildi.

kamubulteni.com  | ANKARA