Koronavirüs Nedeniyle İtalya'da 1 Günde 27 Kişi Daha Hayatını Kaybetti

İtalya'da yenitip koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren kişi sayısı 79'a yükseldi. İtalya'da koronavirüs paniği günden güne büyüyor. 24 saat içerisinde 27 kişi daha hayatını kaybederken, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 79'a yükseldi.

Koronavirüs Nedeniyle İtalya'da 1 Günde 27 Kişi Daha Hayatını Kaybetti

İtalya'da patlak veren yenitip koronavirüs vakalarında bilançlo günden güne kötüleşiyor. Sivil Savunma Genel Müdürü Borelli, Roma'da düzenlediği günlük basın toplantısında son duruma dair açıklamalarda bulundu. Borelli toplam vaka sayısının 2 bin 263'e yükseldiğini belirtirken, hayatını kaybeden kişi sayısının ise düne göre 27 kişi daha artarak 79 olduğunu vurguladı. İtalya Sivil Savunma Genel Müdürü, koronavirüs bulaşan ve iyileşenlerin sayısının ise 160 olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz gün İtalya'nın bazı bölgelerinde emekli doktorların da göreve çağrıldığı bildirilmişti. Hemşirelik öğrencilerinin de mezuniyetinin hızlandırılması için çalışmalar yapılıyor. Bu arada Fransa'da da 13 koronavirüs vakası tespit edildi. Fransa'daki toplam vaka sayısı 204 'e yükselmiş durumda.