Korona Abartılıyor Aşı Olmayacağım Diyen Elon Musk'tan Bill Gates'e Sert Cevap: Taş Kafalı

Dünya teknoloji devleti Microsoft ile SpaceX 'in sahipleri arasında kavga başladı. Koronavirüs nedeniyle çıkan kavgada yeni açıklama Elon Musk tan geldi.

Korona Abartılıyor Aşı Olmayacağım Diyen Elon Musk'tan Bill Gates'e Sert Cevap: Taş Kafalı

Elon Musk 'tan flşa Bill Gates açıklaması.

Dünya teknoloji devi SpaceX 'in sahibi Elon Musk 'tan son dakika açıklaması geldi.  New York Times Sway podcast canlı yayınına katılan Elon Musk, Bill Gates hakkında çok konuşulacak sözler söyledi. 

BİLL GATES ÇABA SARF ETMİYOR DEMİŞTİ

Dünyanın iki dev teknoloji şirketlerinin sahipleri olan Elon Musk ile Bill Gates arasındaki tartışmada son açıklama geçen gün geldi ve Bill Gates, Elon Musk 'un salgına karşı çaba sarf etmediğini söyledi.

TAŞ KAFALI

Harvard Üniversitesi epidemiyoloji ekibi ile birlikte çalışarak koronavirüs salgını için çaba sarf ettiğini söyleyerek sözlerine başlayan Elon Musk, “Harvard epidemiyoloji ekibiyle antikor çalışmaları yapıyoruz, CureVac için Tesla aşı makineleri yapıyor, Bill Gates bir şey yapmadığımla ilgili konuştu. Taş kafalı. Biz aslında yatırım yaptığınız CureVac için aşı makinelerini yapıyoruz” dedi.

"HASTALIK ABARTILDI, AŞI OLMAYACAĞIM"

Koronavirüs hastalığının çok abartıldığını söyleyen Elon Musk, aşı olmayacağını söyleyerek, "Genel olarak ölüm oranı çok düşük ve bulaşıcı olan bir şeye sahibiz. Riskli grupta değilim ve koronavirüs aşısı olmayacağım" dedi.