Kadın Polis Memurunun Sosyal Medyada Paylaştığı Video Başına Dert Oldu!

Kadın polis memurunun sosyal medyada paylaştığı tiktok videosu başını belaya soktu.

Kadın Polis Memurunun Sosyal Medyada Paylaştığı Video Başına Dert Oldu!

Peru'da yaşayan Toledo Coronel, hayatını polislik mesleğinden kazanıyor. Fakat genç kadın aynı zamanda sosyal medyanın da fenomen isimlerinden.

Güzel polisin başı şimdi sosyal medya paylaşımlarından dolayı dertte. Jossmery Toledo Coronel, Peru'da bir sosyal medya fenomeni, aynı zamanda polislik de yapıyor. Ülkesinde 'Dünyanın en güzel kadın polisi' olarak tanıtılan Coronel'in sosyal medyada 335 binin üzerinde takipçisi var.

Coronel, sosyal medya platformu Tiktok'ta yer alan 'Bibidi Babidi Boo Challange' isimli bir akıma katılınca olanlar oldu.

1950 tarihli Disney klasiği Cindirella'da yer alan şarkıdan esinlenerek sosyal medyada başlatılan akıma katılan kadın polis memuru teşkilatın hedefi haline geldi. Coronel'in paylaştığ video da, polis memuru üniforması bir anda mini eteğe dönüşüyor. Polislik mesleğine yakışmayacak hareketlerde bulunan Coronel'in daha önceki videoları da tepki görse de şimdiye kadar büyük bir tepkiyle karşılaşmamıştı. Peru Emniyeti'nin de Coronel hakkında soruşturma başlattığı açıklandı.