İsrail Saldırısında Şoka Giren Gazzeli Muhammed'den Haber Var!

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği bombardımanlarda şoka giren ve titreyen görüntüsüyle hafızalara kazınan küçük Muhammed'den iyi haber geldi. Ailesiyle birlikte mülteci kampına sığınan Muhammed, bir gazetecinin hediye ettiği oyuncakla bir nebze olsun mutluluk yaşadı.

İsrail Saldırısında Şoka Giren Gazzeli Muhammed'den Haber Var!

İsrail Saldırıları: Minik Muhammed'in Hikayesi

Bir Gazetecinin Dokunuşuyla Umuda Yolculuk

İsrail'in saldırılarında enkaz altından çıkarılan ve hastanede korkudan titreyen küçük Muhammed Abu Louli, günlerce konuşulmuştu. Minik çocuğun şoka girmesi yürekleri yakarken; bölgedeki bir gazeteci Muhammed'e ailesiyle birlikte sığındığı kampta bulup oyuncak hediye etti.

sav.jpeg

Ailesiyle Birlikte Kampta Yaşam Mücadelesi

7 Ekim'den bu yana aralıksız şekilde Gazze'yi bombalayan İsrail ordusu, 5 bine yakın insanın ölümüne neden oldu. Saldırılarda binlerce insan da yaralanırken enkazdan çıkarılıp hastaneye getirilen minik bir çocuğun korku dolu gözleri gündem olmuştu. Şoka giren ve daha sonra gözyaşlarına boğulan minik Muhammed'den haber geldi. Gazeteci Abdallah Alattar, onu ailesiyle birlikte bir mülteci kampında buldu ve oyuncak hediye Muhammed'in son halini sosyal medyadan paylaştı.

Bu dokunaklı hikaye, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının insan hayatına verdiği yıkıcı etkiyi gözler önüne seriyor. Küçük Muhammed'in yaşadıkları, sadece onun değil, bölgedeki birçok ailenin yaşadığı acıları temsil ediyor. Umuyoruz ki bu tür trajediler bir daha yaşanmaz ve bölgede barış ve huzur hakim olur.