Harekat Sonrası ABD'den İlk Açıklama: Bir Küstah Tehdit Daha

Barış Pınarı Harekatı başladı ve terör unsurları vurulmaya başlandı. anlı ordumuz Fırat 'ın doğusuna girdikten sonra ABD 'den küstah açıklama geldi.

Harekat Sonrası ABD'den İlk Açıklama: Bir Küstah Tehdit Daha

Harekat sonrası ABD 'den skandal açıklama.

ABD Başkanı Donald Trump 'ın Senato 'da destekçilerinden biri olan Cumhuriyetçi Parti'nin önde gelen  isimlerinden Senatör Lindsey Graham, Barış Pınarı Harekatı 'nın başlamasının ardından Twitter 'dan skandal açıklamalar yaptı.

Trump 'ı güvenli bölge konusunda ikna etmeye çalışacağını söyleyen Graham, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında da küstah sözler söyledi ve ağır bedeller olacağını ifade etti.

Grahamn açıklamasında, "Eğer medya raporları doğruysa ve Türkiye kuzey Suriye’ye girdiyse - bir felaket yaşanıyor." dedi.

Açıklamasında Trump 'ı da eleştiren Grahamn, "Trump Yönetimi tarafından utanmadan terk edilmiş Kürt müttefiklerimiz için dua edin. Bu hamle, IŞİD'in yeniden birleşmesini sağlar." dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında da küstah sözler söyleyen Grahamn, "Erdoğan'ın ağır bir bedel ödemesi için Kongre’de çaba göstereceğim." dedi.

Grahamn açıklamasını "Başkan Trump'ın çalışmakta olan güvenli bölge konseptine geri dönerek hala zaman varken rotayı değiştirmesini öneriyorum." şeklinde sonlandırdı.

SON DAKİKA GELİŞMELERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE TAKİP İSTEĞİ GÖNDER https://twitter.com/kamubultenicom

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA