Galatasaray Taraftarı Telaşta: Icardi'nin MR Çektirdiği Hastaneye Bomba Telefonlar!

Beşiktaş maçının son dakikalarında sakatlanan Icardi'nin MR'ının çekildiği duyan bir taraftar hemen telefona sarıldı. Hastaneyi arayan sarı-kırmızılı taraftarın, yıldızın futbolcunun durumu hakkında bilgi almaya çalıştığı anlar büyük ilgi gördü.

Galatasaray Taraftarı Telaşta: Icardi'nin MR Çektirdiği Hastaneye Bomba Telefonlar!

Galatasaray Beşiktaş'ı 2-1 Yenerek Süper Lig'in 9. Haftasında Zirveye Yerleşti

Süper Lig'in 9. haftasındaki mücadelede Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu. Mauro Icardi'nin son dakikaları sekerek tamamladığı maç, büyük heyecana sahne oldu.

Mauro Icardi'nin Sağlık Durumu Merak Konusu

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, maçın ardından yapılan MR tetkiklerinin ardından sağlık durumu hakkında belirsizlik yarattı. Kulüp tarafından yapılan açıklama, taraftarları tatmin etmedi ve bir taraftar hastaneyi arayarak durumu sorguladı.

Taraftar Hastaneye Başvurdu

Hastaneye başvuran taraftar, "Icardi sizin hastaneye gelmiş, Mauro Icardi. Hakkında bilgi almak istiyordum, salı günü maçta oynayacak mı diye. Bizim için çok önemli bir konu. Bir açıklama yapılmış ama tam açıklanmamış." şeklinde konuştu.

Danışmandan Bilgi Alınamadı

Hastanedeki danışmana durumu sorduğunda, "Şu anda bir bilgi veremem bu konuyla ilgili." yanıtını alarak tatmin olmadı. Taraftar, "Kendisi hastanede mi şu an?" diye sordu ancak bu sorunun cevabını da alamadı.

Taraftarın Kararlılığı

Taraftar, bilgi alamamanın ardından, "Elimizden gelen bir şey varsa biz de yapabiliriz." diyerek kararlılığını dile getirdi ve telefonu kapattı.

Galatasaray taraftarının Mauro Icardi'nin sağlık durumu hakkındaki endişesi devam ediyor. Kulüp ise konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapmaya hazırlanıyor. Maç öncesi Icardi'nin durumuyla ilgili belirsizlik sürüyor.

SON DAKİKA GELİŞMESİ

Kulis bilgilerine göre Mauro Icardi Salı günü akşam yapılacak olan Şampiyonlar Ligi maçında oynayabilecek.